Haberler

Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur'dan Hüzünlü Veda

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, 2.5 Yıl Başarıyla Görev Yaptığı Erciyesspor'un Önünü Açmak Adına İstifa Kararı Aldığını Söyledi. Ramazan Ayını Dinlenerek Geçireceğini Belirten Uğur, "Gelen Teklifler Var. Ama Bu Teklifleri Bayramdan Sonra Değerlendireceğim" Dedi. Uğur'la Birlikt...

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, 2.5 yıl başarıyla görev yaptığı Erciyesspor`un önünü açmak adına istifa kararı aldığını söyledi. Ramazan ayını dinlenerek geçireceğini belirten Uğur, ¨Gelen teklifler var. Ama bu teklifleri bayramdan sonra değerlendireceğim¨ dedi. Uğur`la birlikte Genel Menajer Reşat Çağan da istifasını açıkladı.

Erciyesspor tesislerinde Asbaşkan M. Çakmak Uyar ve Genel Sekreter İbrahim Bahadır`la birlikte basın toplantısı düzenleyen Mustafa Uğur, Erciyesspor`da görev yaptığı 2.5 yıl boyunca hep bir aile ortamı bulduğunu, destek gördüğünü, bunun sonucunda İkinci Lig A kategoride üst üste iki kez şampiyonluk yaşadıklarını anlattı. Süper ligdeki ilk sezon elde edilen başarının ardından bu sezon ilk 7 haftada alınan kötü sonuçları fikstür dezavantajına bağlayan Uğur, ¨Fikstür dezavantajı ve lige kötü başlamamız başarısız görünmemize neden oldu. Oysa Erciyesspor`un çok kaliteli bir kadrosu var ve ligde mutlaka başarılı olacaktır¨ dedi. Futbolun doğasında başarısızlık sonucu teknik direktörlerin görevi bırakmasının olduğunu anımsatan Uğur, ¨Biz de genel menajerimiz Reşat Çağan`la birlikte 2 hafta önce istifa kararı aldık ve bunu yönetim kuruluna bildirdik. Ancak, yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı alması verilen süreç bu kararımızı etkilememize neden oldu. Yeni yönetim kurulunun seçilmesiyle birlikte kendilerine istifamı sundum. Onların takımda kalmam yönündeki ısrarlarına da teşekkür ediyorum¨ diye konuştu.

Genel Menajer Reşat Çağan da ¨TSE belgesiyle Türkiye liglerinde ilk kalite belgesi alan kulüp olduk. Tesislerimizi yaptırdık, UEFA listesine adımızı yazdırdık. Görev yaptığımız sürece elimizden gelen gayreti gösterdik. Ama fikstür dezavantajıyla başlayan kötü sonuçlar bizi istifa noktasına getirdi. Mustafa Uğur, Türkiye`nin yetiştirdiği en büyük teknik adamlardan bir tanesi. Bundan sonra da birlikte çalışabiliriz¨ ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu adına konuşan Asbaşkan Mehmet Çakmak Uyar da, Uğur ve Çağan`a hizmetleri nedeniyle teşekkür etti. Uğur`un Türkiye liglerinde en uzun süre görevde kalan teknik adam olduğunu belirten Çakmak Uyar, ¨Ancak her birlikteliğin bir sonu oluyor. Biz Uğur`la yollarımızın birgün mutlaka yeniden kesişeceğine inanıyoruz¨ dedi. Teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirten Çakmak Uyar, ¨Beşiktaş maçına takımı, Mustafa Uğur`un yardımcıları Alaattin Demirözü ve Erdoğan Özdoğan`ın hazırlayacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title