Haberler

En Keyifli Karne Hediyesi

Konak Belediyesi’nin yarıyıl tatiline çıkan öğrenciler için Spil Dağı Milli Parkına düzenlediği ücretsiz geziler keyifli anlara sahne oldu.

Konak Belediyesi'nin yarıyıl tatiline çıkan öğrenciler için Spil Dağı Milli Parkına düzenlediği ücretsiz geziler keyifli anlara sahne oldu. Dönem boyunca hem derslerine çalışıp hem de Konak Belediyesi'nin spor okullarındaki ücretsiz kurslarda ter döken minikler, organize edilen günübirlik gezi sayesinde gönüllerince eğlenme şansı buldu.

Geçtiğimiz hafta başlayan gezilere Konak Belediyesi'nin ücretsiz spor okullarına üye minikler katıldı. Anne ve babalarıyla kurs gördükleri tesise gelen minik sporculara Spil yolculuğu öncesi ayakları üşümesin diye kar botu hediye edildi. Otobüslerle İzmir-Manisa arasında yer alan Spil Dağına çıkan minikler burada muhteşem manzarası eşliğinde doyasıya eğlendi. Bu yıl beklenen kar yağmasa da beyaza bürünen bölgede çocuklar doğanın tadını çıkardı. Gün boyu eğlenceli anlar yaşayan miniklerle beraber, çocuklarına eşlik eden veliler de en az onlar kadar mutlu bir gün geçirdi. Gezilerin birine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. Spil'e gelerek Konaklı çocukları yalnız bırakmayan Başkan Pekdaş, soğuk havaya rağmen miniklerle oynamayı da ihmal etmedi. Miniklerin sıcak ilgisiyle ısınan Başkan Pekdaş, çocuklarla ve ailelerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gösterilen sıcak ilgi karşısında mutluluğunu dile getiren Pekdaş, "Okullar yarıyıl tatiline girince biz de geleceğimiz olan çocuklarımıza bir karne hediyesi vermek istedik. Onları bu yıl da Spil Dağına götürüyoruz. Burada ayaklarınız üşümesin diye de her bir çocuğumuza bot hediye ettik. Gönüllerince oynasınlar, keyifli bir gün geçirsinler istiyoruz. Onların sevgisi, mutluluğu bize yeter" dedi.

Spil Dağı gezisine katılanlara öğle yemeğinde sucuk ekmek ve ayran ikram edildi. Yarıyıl tatilinde farklı bir deneyim yaşayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Temiz havada doya doya eğlenen minikler ve veliler günün sonunda tekrar otobüslerle alındıkları spor merkezine bırakıldı. Unutulmaz anlar yaşadıklarını dile getiren minikler, Başkan Pekdaş'a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Konak Belediyesi Spor Müdürlüğünce organize edilen gezilere Konak Belediyesi'nin spor okullarında kurs gören yaklaşık bin çocuk ve veli katılıyor. Manisa Spil Dağı Milli Parkına düzenlenen geziler kapsamında öğrenci grupları sabah saatlerinde görevli öğretmenler tarafından belirlenen spor merkezleri önünden alınıp, gezi dönüşü yine alındıkları yere bırakıldı. Gezilere tam donanımlı bir de ambulans eşlik etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sema Pekdaş İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title