Haberler

Elbistan İş-Kur'dan Teşekkür Plaketi

İş-Kur Elbistan Hizmet Noktası'nın birinci yılını doldurması nedeniyle, bu süre içerisinde maddi, manevi ve iş istihdamı konusunda destek veren kurum ve kuruluş yöneticilerine teşekkür plaketi verildi

Elbistan Belediyesi ile İş-Kur Kahramanmaraş İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle faaliyete başlayan İş-Kur Elbistan Hizmet Noktası'nın birinci yılını doldurması nedeniyle, bu süre içerisinde maddi, manevi ve iş istihdamı konusunda destek veren kurum ve kuruluş yöneticilerine teşekkür plaketi verildi.

Kervansaray Restoran'da düzenlenen törende, İş-Kur Elbistan Hizmet Noktası aracılığı ile istihdam ve maddi anlamda destek olan kurum ve kuruluş yöneticileri plaketlerini, protokol mensuplarının elinden aldı.

İş-Kur Elbistan Hizmet Noktası Temsilcisi Latif Yönder, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"2004 yılında değişen mevzuatlar doğrultusunda il merkezlerinde toplanan İş-Kur büro şeflikleri, şube müdürlükleri çatısı altında toplanarak hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda Elbistan İş-Kur büro şefliği de kapandı ve personeli il merkezlerindeki şube müdürlüklerinde göreve başladı. Aradan geçen 6 yıl boyunca bölgemiz insanı profil güncelleme, iş başvuruları, işsizlik fonu müracaatları gibi online olarak da yapılabilen bir çok basit işlem için 168 kilometre uzaktaki il merkezine gitmek zorunda kaldılar.

2010 yılı içerisinde Elbistan Belediye Başkanlığı ile İş-Kur Kahramanmaraş İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol neticesinde Elbistan İş-Kur Hizmet Noktamız faaliyetlerine başlamıştır. Böylece bu zorluk aşılarak halkımıza, ilçemizde, İş-Kur tarafından yürütülen hizmetlerin büyük çoğunluğu verilmeye başlandı. Sosyal projeleri ile büyük takdir toplayan Elbistan Belediyesi, Elbistan İş-Kur Hizmet Noktasının kurulmasında büyük katkıda bulunmuştur. "

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ise, belediye olarak sosyal problemlerle de mücadele ettiklerini belirterek, işsiz insanlara iş bulabilmek için mücadele ettiklerini söyledi.

Daha sonra İş-Kur tarafından Enerjisa Üretim A. Ş adına Serdar Ertürk'e, Tayen Elektrik Şantiye Müdürü Ercan Çil'e, Sword Otel İşletme Müdürü Emine Kaya'ya, Bim A. Ş Elbistan Bölge Sorumlusu Özgür Akyıldız'a, A-101 Mağaza Geliştirme Müdürü Erhan Umut'a, Aysel Tunay İş Ortaklığı adına Sait Atalan'a, Kayapınar Restoran adına Mıkdat Er'e, Gölpınar Alabalık Tesisleri adına Bekir Böke'ye, Teknik Yapı adına Sabri Aloğlu'na, Kervansaray Restoran adına Ayşegül Dinç'e, Zabunoğlu Otomotiv adına Mehmet Zabun'a, Özyılmazlar Hafriyat adına Yılmaz Sönmez'e, Yuvam İnşaat adına Fatih Kul'a, Oyak Beton adına Mükrimin Yinanç'a, Özel Yaşam Hastanesi adına Dr. Erkan Çetin'e, Eltay Kapak adına İrfan Doğan'a, Çarşı Market adına Mehmet Çetin'e, Ermezler Grup adına Ali Ermez'e ve Ermaş İşletme Müdürü Kemal Özdemir'e Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Esat Faruk Benli ve Elbistan Ağır Ceza ve Adalet Komisyonu Başkanı Atilla Oğuz tarafından plaketleri verildi.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title