Haberler

Onur Air, depremzedeler için 30 liraya sefer düzenleyip gelirlerini AFAD'a bağışlayacak

Güncelleme:

Onur Air, deprem bölgesindeki akrabalarını görmek isteyenler ve Elazığ'dan İstanbul'daki yakınlarının yanına gelmek isteyenler için 29 Ocak tarihinde 30 liraya sefer düzenleyecek. Sembolik bir ücretlendirme yapılan seferin gelirlerinin tamamı AFAD'a bağışlanacak.

Onur Air, deprem sonrası akrabalarını göremeyen veya Elazığ'dan İstanbul'daki yakınlarının yanına gelmek isteyenler için 29 Ocak Çarşamba gününe özel bir sefer düzenleyecek.

30 LİRADAN SATACAKLAR

30 liradan satışa sunulan biletlerin gelirlerinin tamamı operasyon sonrasında AFAD'a bağışlanacak. Onur Air'in biletleri ücretsiz yapmayı planladığı ancak gitmeyeceği uçuşa bilet alanlar olabileceği düşüncesiyle sembolik bir ücret yazmaya karar verdiği öğrenildi.

Onur Air, depremzedeler için 30 liraya sefer düzenleyip gelirlerini AFAD'a bağışlayacak

Onur Air'in internet sitesindeki duyurusu şöyle:

"Deprem nedeniyle akrabalarını göremeyen veya Elazığ'a gidip geri dönemeyen vatandaşlarımız için 29 Ocak Çarşamba gününe İstanbul Elazığ arasında karşılıklı bir sefer organize edilmiştir. Bilet bedeli 30 TL olup, bu uçuşun tüm geliri operasyon sonrasında AFAD'a bağışlanacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Onur Air Elazığ AFAD Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title