Haberler

Ziraat Bankasından, "Fenerbahçe'yi Küme Düşüreceğiz" Sözlerine Açıklama

Güncelleme:

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın "İnşallah Fenerbahçe'yi küme düşüreceğiz" sözleri sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti. Gelen tepkiler üzerine Ziraat Bankası açıklama yayımladı.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın Fenerbahçe'nin eski Asbaşkanı Nihat Özdemir'e söylediği "İnşallah Fenerbahçe'yi küme düşüreceğiz" sözleri sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

"TAMAMEN BİR ŞAKADAN İBARET"

Tepkilerin ardından bir açıklama yapan Ziraat Bankası, şu ifadelerin yer aldığı bir mesaj paylaştı: "Genel müdürümüzün güzide bir futbol takımımızla ilgili dost ortamında tamamen bir şakadan ibaret cümlesinin dün akşamdan itibaren amacından saptırılarak bazı kesimlerce kullanıldığı görülmektedir.

Hem genel müdürümüzün hem de bankamızın Türk futboluna ve takımlarımıza verdiği değer, duyduğu saygı tartışma konusu yapılamaz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Ziraat Bankasından, 'Fenerbahçe'yi Küme Düşüreceğiz' Sözlerine Açıklama

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ziraat Bankası Hüseyin Aydın Fenerbahçe Spor Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (122)

doğru adrese:

trabzonun 3, beşiktaşın 2 gsaray ve gaziantepin 1 er şampiyonluğunu ÇALDIĞINIZI da düşersek son 20 yılda 2 şampiyonluğunuz var, emek , altyapı yokken tek sermayesi hakem , teşvik , şike, rakip ayartma olan kara para aklamalı başkanlı klüp neden başarılı olsun ki, ilahi adalet er geç tecelli eder haramzadeler sizi.

45
24
yanıtYanıtla
Cepcep:

Bütün gerçek olanlar söylemişsin helal olsun sana doğrucu kardeş

yanıt40
yanıt4
Ziraat Bankası:

İnşallah fener kümeye düşer

45
15
yanıtYanıtla
f.b.:

soytarılar devlette barındırılmamalı

21
35
yanıtYanıtla
YAZIKLAR OLSUN:

fener bahçeye yapılan kumpaslar devam ediyor ziraat bankasıda fetöçüdür . bu lafın aleni bir şekilde birde fb hizmet etmiş yıllarca 2 başkanlık yapmış birine açıkca ve aleni bir şekilde demesi bence şüpe uyandırıçı bunun için gerekenin yapılaçağını düşünüyorum hani nerde adelet nerde işte enbüyük fetöçü ziraat bankası

8
47
yanıtYanıtla
COCUMOLLI:

MİLLETİN TEK EVLENCESİ FENEVBAZEEEEEEEEEE

43
11
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

HADSİZ bir de müdür olacak. Hemen görevden alınmalı

25
19
yanıtYanıtla
emr_et:

hemen görevden alıyoruz. . sebep, fenevin bulunduğu konum ile ilgili dasak geçti. . . kabullenin la :))

yanıt0
yanıt7
ne farkeder...:

niye saka yapılmaz gayet guzel yapılr oda ınsan sonucta . . . sızde ınsan olunda 100 yasında kulubu o durumlara dusurmeyın ozamn . . .

26
10
yanıtYanıtla
puhaaa:

gs liler bjk liler ts liler hatta bir çok kuluğ fb nin küme düşmesini istiyor.

29
5
yanıtYanıtla
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title