Haberler

Vodafone CEO'su Serpil Timuray'a İş Dünyası Ödülü

Güncelleme:

Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu Üyesi Serpil Timuray, Türk diasporasının önemli isimlerini bir araya getiren Dünya Türk İş Konseyi 10. Kurultayı'nda İş Dünyası Ödülü aldı. Timuray aynı zamanda DEİK DTİK Birleşik Krallık Ülke Temsilcisi seçildi.

Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu Üyesi ve Avrupa CEO'su Serpil Timuray, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve Türk diasporasının önemli isimlerini bir araya getiren Dünya Türk İş Konseyi 10. Kurultayı'nda 'İş Dünyası Ödülü' aldı. Timuray, aynı zamanda DEİK DTİK Birleşik Krallık Ülke Temsilcisi seçildi.

Vodafone Grubu'nun Dünya İcra Kurulu Üyesi ve Avrupa CEO'su Serpil Timuray, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve Türk diasporasının önemli isimlerini bir araya getiren Dünya Türk İş Konseyi 10'uncu Kurultayı'nda 'İş Dünyası Ödülü' aldı. Global iş dünyasının başarılı liderlerinden biri olan Timuray, Türk diasporasının küresel ölçekteki profesyonellerini İngiltere gibi rekabetçi bir ülkede başarıyla temsil etmesinden ötürü ödüle layık görüldü.

DEİK DTİK Birleşik Krallık Ülke Temsilcisi seçildi

Timuray, aynı zamanda DEİK DTİK Birleşik Krallık Ülke Temsilcisi seçildi. Bu kapsamda Birleşik Krallık Ülke Temsilciler Kurulu'na başkanlık edecek olan Timuray, Birleşik Krallık'ta yerleşik Türk iş insanları ve profesyonellerinin bir çatı altında toplanması, onların sorunlarına çözüm getirilmesi ve güçlenmesine yönelik faaliyetleri koordine edecek. Türkiye'den Birleşik Krallık'a yapılacak resmi heyet veya bakan ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilecek programlara DEİK DTİK'i temsilen katılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Birleşik Krallık Serpil Timuray Vodafone Türk İş Dünya CEO Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title