Haberler

Uşak'ta Halk Ekmek 5 TL'den Satılmaya Başlandı

Güncelleme:

Uşak Belediyesi tarafından üretilen 230 gram halk ekmek, 1 Ağustos'tan itibaren 5 TL'ye satılmaya başlandı. Ekmek fiyatlarındaki artışın gerekçesi olarak akaryakıt ve diğer maliyetler gösterildi.

Uşak'ta Halk Ekmek, 5 liradan satılmaya başlandı.

Uşak'ta daha önce normal fırınlarda 5 TL'den satılan 210 gram ekmek, 250 grama çıkarılarak 7,5 TL'den satılmaya başlamıştı. Uşak Belediyesi tarafından üretilen 230 gram ekmek, 5 TL'den satılmaya başlandı. Uşak Belediyesi tarafından üretilen Halk Ekmek, 1 Ağustos'tan itibaren 5 TL'ye sarılmaya başlandı.

Uşak Belediyesi yetkilileri, halk tipi ekmeğin 1 Ocak 2023 tarihinden bu yana 7 ay boyunca 3 TL'den satıldığını hatırlatarak zamma gerekçe olarak başta akaryakıt ve artan diğer maliyetleri gerekçe gösterdi.

Uşak Halk Ekmek Fırını, 2013 yılında Aybey Mahallesinde Uşak Belediyesi tarafından kurulmuş ve dar gelirli ailelerin ucuz ekmek yemesini amaçlamıştı. Halen şehir içerisinde özellik dar gelirli ailelerin yaşadığı semtlerde belediyeye ait yaklaşık 20'ye yakın satış noktasında halka ulaştırılıyor. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Uşak Belediyesi Halk Ekmek Halk Ekmek Ekmek Uşak Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title