Haberler

Türkiye'nin En Büyük Mobil Deposunda Üçge İmzası

Türkiye'nin tek yerli mobil raf üreticisi olan ÜÇGE DRS Depo Raf Sistemleri, sektöründe bir ilke daha imza attı.

Türkiye'nin tek yerli mobil raf üreticisi olan ÜÇGE DRS Depo Raf Sistemleri, sektöründe bir ilke daha imza attı. Yüzde yüz yerli üretimi olan, Türkiye'nin en büyük mobil deposunu hayata geçirdi.

ÜÇGE DRS Satış Pazarlama Direktörü Levent Şahin, mobil raf sistemiyle çözüm odaklı çalıştıklarını belirterek, "Santrifüj pompa sektöründe lider olmuş Standart Pompa firmasının yüksek kapasiteli ve daha az yer kaplayan depo ihtiyacını mobil raf sistemiyle çözüme ulaştırdık. Türünün en kapsamlı depolarından biri olmasına karşın, sistemin yalnızca bir personelle yönetilmesiyle de çalışmanın ne kadar verimli sonuçlara ulaştırdığını göstermiş olduk" dedi.

Sistemin toplam tonaj miktarıyla en büyük mobil depo olma özelliğini elinde tuttuğunu belirten Şahin sözlerine şöyle devam etti: "Alanda klasik depo uygulaması yapıldığında maksimum 1400 palet kapasitesine ulaşılabiliyorken, yenilikçi depo çözümleriyle hizmet veren ÜÇGE DRS Mobipal Mobil depo uygulaması sayesinde depoyu 400 metrekare 3300 palet kapasitesine ulaştırmıştır. Dikey stoklamayı ve koridor aralıklarının yalnızca istenilen malzemeye göre açılmasını sağlayan, minimum alanda maksimum depolamaya imkan sunan mobil raf sistem firma için en doğru çözüm olmuştur. Her bir mobil araba ortalama 180 ton ağırlıkta olup sistemde toplam 15 araba vardır." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Levent Şahin Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title