Haberler

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı: İngiltere'nin en büyük iş insanlarından biri TOGG'un bayiliğine talip oldu

Güncelleme:

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünyanın da büyük ilgisini çekerken, İngiltere'nin en büyük iş insanlarından birinin Togg'un bayiliğine talip olduğu ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı 29 Ekimdeki törende bulunan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe, "İngiliz iş insanı bir arkadaşımızı arayarak bayilik istediğini, İngiltere'deki satış haklarını, franchise haklarını alıp orada onu (Togg) tanıtmak istediğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Togg, 18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan Togg Teknoloji Kampüsü'nü planları doğrultusunda tamamlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Cumhuriyet Bayramı'nda törenle açtı. Törende, Togg'un ilk akıllı cihazı C SUV, 1.300 Togg çalışanının alkışları arasında seri üretim bandından indi.

BİR KİLOMETRE TAŞINI DAHA GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDU

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye'ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg, "Bir otomobilden fazlası" vizyonuyla önemli bir kilometre taşını daha gerçekleştirmiş oldu.

BAYİLİĞİNE YURT DIŞINDAN TALEP GELDİ

Cumhuriyet'in 99'uncu yılında TOGG Gemlik Kampüsü'nün açılışıyla birlikte seri üretim bantlarıyla buluşan yerli otomobilimiz Togg'un bayiliğine yurt dışından talep geldi.

TİM BAŞKANI GÜLTEPE: İNGİLTERE'NİN EN BÜYÜK İŞ İNSANLARINDAN BİRİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüştüğünü, Togg töreninde kendisinin de olduğunu belirterek, şunları kaydetti; "Gerçekten çok büyük bir talep var. İngiltere'nin en büyük iş insanlarından biri, bir arkadaşımızı arayarak bayilik istediğini, İngiltere'deki satış haklarını, franchise haklarını alıp orada onu (Togg) tanıtmak istediğini söylüyor. Bu da buna talep olacağını gösteriyor. Gerçekten araba güzel, yakından da inceledim. Araba değil de, akıllı cihaz deniliyor. Bir arabadan fazlası, akıllı cihaz olarak ortaya çıkıyor."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

TOGG Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

ERKAN ÜNAL:

Arabayı kötüleyip durmayın,hukumetler gelir geçer

129
13
yanıtYanıtla
Abdullah :

Motor Alman ama yerlidir ha ha

17
82
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Milli piyango haberine dönmüş, tüpcünün reklam haberlerine benziyor :)

25
66
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

BY KEMALİN İNGİLTERE ZİYARETİ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI :)))))

71
17
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

üretmiyor yapmıyor diyenler burdamı

64
22
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Ekonomi uçuyor yeğenim,togg yapıldı 1 tane ,karnınızı togg tutar, birde 2023 de 20 milyar dolarlik jelibon rezervini çıkarttık mi dış güçler filan hikaye

yanıt7
yanıt32
Sadık:

Gavur yapsa öve öve bitiremezsiniz

73
13
yanıtYanıtla
Demir Acer :

ismi ne bu is insaninin

42
32
yanıtYanıtla
Erol Birol :

ismini ne yapacaksın vayyy be de gitsin

yanıt11
yanıt6
Samarpan Bhav:

peki kimmiş o

36
38
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title