Haberler

Türkiye’de Gönüllülük Faaliyetlerini Teşvik İçin IBM Öncülüğünde Bir Girişim

Güncelleme:

15 Haziran'da IBM'in Levent'teki Binasında Tüm Gün Sürecek Bir Etkinlikle Sivil Toplum Kuruluşları, IBM Üst Düzey Yöneticileri, Köşe Yazarları Ve IBM Gönüllüleri Buluşuyor.

16 Haziran 2011'de 100'üncü yıldönümünü kutlayacak IBM'in faaliyet gösterdiği 170'in üzerindeki ülkedeki 400.000 çalışanı, 15 Haziran tarihini topluma hizmet ve gönüllülük girişimlerine adayarak Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) gönüllü faaliyetlerine anlamlı bir destek veriyor.

IBM Türk de, 15 Haziran tarihinde STK'larla bir araya geldiği bir etkinlik yapıyor. IBM Türk'ün Levent ofisinde gerçekleştirilecek "100. Yıl, 100'lerce Gönüllü" girişiminde önce STK Başkanları, köşe yazarları ve IBM Türk üst düzey yöneticilerini buluşturan "Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Bilincinin Arttırılması" için yapılması gerekenlerin konuşulup tartışılacağı kahvaltı eşliğinde bir toplantı düzenliyor. Ardından IBM gönüllüleri için yapılacak sunumlarla ve kurulacak stantlarla gün boyunca katılımcı STK'ların faaliyetleri ve hedeflerinin detaylı olarak paylaşılması planlanıyor.

IBM Türk Genel Müdürü Michel Charouk konuyla ilgili olarak "Sosyal sorumluluk projelerinin taşıdığı gücün farkında olan IBM, bugüne kadar eğitim, çevre, toplum ekonomisi gelişimi ve sağlık hizmeti alanlarda fark yaratacak projelere katkı sağlamak üzere çalışmalarını devamlı sürdürmektedir.

2003'den bu yana tüm gönüllülük projeleri için 170.000'in üzerinde IBM çalışanı, 70'den fazla ülkede, toplulukları dönüştürmek amaçlı işlerde 11 milyon saatin üzerinde hizmet sundu. Küresel olarak planlanan 100. yıl etkinlikleriyle paralel olarak, farklı alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor ve daha fazla çalışanımızın, daha fazla gönüllülük hizmetine katılımını teşvik etmeyi ve Türkiye'de gerçekleştirilen projelerin etkinlikleri desteklemeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

KATILIMCI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI LİSTESİ

Arama Kurtarma Derneği (AKUT)

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)

Deniz Temiz Derneği (TURMEPA)

Doğa ve Çevre Vakfı (DOÇEV)

Europa Donna Türkiye (Türkiye Meme Hastalıkları Koalisyonu Derneği)

Bilim Kahramanları (FIRST LEGO League)

Arama Kurtarma Ekoloji Grubu (GEA)

Habitat İçin Gençlik Derneği

Kültür Bilincini Geliştirme Vakfı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD)

Tarlabaşı Toplum Merkezi

TOHUM Otizm Vakfı

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG)

Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı (TÇYÖV)

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA)

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER)

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK)

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV)

Young Guru Academy

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV)

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title