Haberler

Togg üç şekilde satışa sunulacak: NFT açık artırması, YeniLig yarışması ve çekiliş

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk yerli aracı Togg'un Şubat ayında ön satışa sunulacağı açıklanmıştı. Togg, ön satışın nasıl gerçekleşeceğine yönelik bir açıklama yaptı. Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "NFT açık artırması, YeniLig yarışması, çekiliş. 2023 yılında teslim edilecek Togg akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, 3 farklı yöntem ile kullanıcılarımızla buluşacak. Yakında, sırasıyla Togg Trumore'da!" ifadelerine yer verildi.

29 Ekim'de fabrikası açılarak üretim bandından inen Togg, Mart ayında seri üretime geçecek. Şubat'ta ise Togg'un ön satışı gerçekleşecek. Ön satışın nasıl gerçekleşeceğine dair Togg'un sosyal medya hesabından önemli bir açıklama geldi.

SATIŞTA 3 FARKLI YÖNTEM KULLANILACAK

Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "NFT açık artırması, YeniLig yarışması, çekiliş. 2023 yılında teslim edilecek Togg akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, 3 farklı yöntem ile kullanıcılarımızla buluşacak. Yakında, sırasıyla Togg Trumore'da!" ifadelerine yer verildi.

Togg üç şekilde satışa sunulacak: NFT Açık Artırması, YeniLig Yarışması ve Çekiliş

TOGG TRUMORE UYGULAMASI KULLANIMA SUNULMUŞTU

"Bir otomobilden fazlası için" yola çıkan Togg, dijital platformu Trumore'un ilk temas noktası olan mobil uygulamasını App Store, Google Play ve AppGallery üzerinden kullanıma sunmuştu.

GÜRCAN KARAKAŞ'TAN TOGG AÇIKLAMASI

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, konuya ilişkin açıklamasında, "Hedefimize giden yolda şubat ayında da ön siparişleri açıp ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. " ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Twitter TOGG Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Naci Büyükkal:

Asgarî ücretle çalışan vatandaşlar da TOGG alabilecek mi? Yoksa sadece zengin insanlar mı TOGG alacak?

55
12
yanıtYanıtla
meko:

Elektrik faturasını ödeyemiyoruz,elektrikli araç nasıl alacağız

yanıt12
yanıt1
Murat Vatansever:

Halka ekonomik anlamda yansıma ne olur? ya da olur mu? olacaksa ne zaman olacak? Ülkede enflasyon tavan seyrinde ilerlerken malesef bu güzel gelişmeler önemini yitiriyor. kendi işim dışında Haftada 5 gün ek iş yapmak zorundayım. evim kira değil eşim çalışmıyor 6 aylık evladım var.

35
9
yanıtYanıtla
UĞUR ÖNÜT:

Sana olmaz çocuklarına olur, önemsiz görmek muhalefete özgü, tıpkı ''devrim'' otomobilini önemsemediğiniz gibi !

yanıt3
yanıt10
Murat Vatansever:

Ben diyorum maaşlar yetmiyor günde 15 16 saat çalışmak zorundayım. Ben diyorum Evladımı göremiyorum. Bu durumun ışığında Bu güzel gelişmeler önemini yitiriyorum diyorum. aldığım cevaba bak (: Hani Yapılanın farkında olduğumu fakat , malesef geçim derdi ile ilgilenmekten bu duruma gereken önemi gösteremiyorum diyorum. Hükümet lüks içinde yaşarken benim geçim sıkıntısı çekiyor olmam zoruma gidiyor. Bu haberlerde göz boyamak gibi algılıyorum. durum bu..

yanıt4
yanıt0
Fatih :

orta kesim ve üzeri alacak dostum hatta keşke daha lüks yapsalardı da sadece zenginler alsalardı. sonuçta ilk defa bir araç üretiliyor tabiki üst segment bir araç olması gerekir. alt segment bir araç üretilse prestij yerlerde olur. yapa yapa bunu yaptılar vs.

16
26
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Yani Fatih Bey demek istiyor ki , milyonlarca Asgarî ücretle çalışan vatandaşlar böyle arabalar kullanmamalı. Kullanmaya hakkı yok.Zengin insan ile asgarî ücretli insan aynı araba kullanırsa rezil olur, diyorsun.İnsanları ayrıştırmak sizce doğru mu?

yanıt10
yanıt1
UĞUR ÖNÜT:

Beyni başka türlü çalışanlara anlatamazsın dostum. Kafaları basmaz bunların !

yanıt10
yanıt1
özgür yorulmaz:

Asgari ücretli kardeşim sende hoş geldin, çıkar 1 milyonu al TOGG'u

29
9
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Ya arkadaş çöp arabalar 400 500 oldu hala ileri teknolojisi toggun fiyatına çıkmadan bir ton laf ettiniz işiniz gücünüz karalama işiniz gücünüz kötü siyaset hakkı neyse o olsun asgeri ücretli adam önce normal arabaya binsin şükretmeyi öğrenin az .

7
24
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title