Haberler

Togg'a 24 saat dolmadan 17 bin 275 ön sipariş geldi

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin yerli otomobili Togg'a, 24 saat dolmadan 17 bin 275 ön sipariş geldiğini açıkladı. 2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak olan Togg için çekiliş süreci, 27 Mart'a kadar devam edecek.

Ön siparişe açılan Togg'a talep patlaması yaşanıyor. İlk 4 saatte 7 binden fazla ön sipariş verilen Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için 24 saat dolmadan 17 bin 275 ön sipariş geldi.

BAKAN VARANK DUYURDU

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "24 saat bile olmadan Türkiye'nin otomobili Togg'a 17 bin 275 sipariş" ifadelerine yer verdi.

Togg'a 24 saat dolmadan 17 bin 275 sipariş geldi

ÖN SİPARİŞ 27 MART'A KADAR SÜRECEK

2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 12 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci, 27 Mart'a kadar devam edecek.

28 MART'TA ÇEKİLİŞ YAPILACAK

Bu süreçte Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, havale ya da kredi kartı aracılığıyla Trumore e-Cüzdan'a 60 bin lirayı aktardıktan sonra ön sipariş vermek istedikleri T10X'i konfigüre edip ön ödemeyi yaparak çekilişe katılmaya hak kazanacak. Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra dijital çekiliş, 28 Mart'ta noter huzurunda yapılacak.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Türkiye 27 Mart TOGG Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

Onder Yildiz:

Ortada araba yok seçimide kaybederlerse araba filan yan yattı çamura battı olur.

90
142
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Bu büyük Başarıyı bile karalama peşindeler. Bunlara ülkeleriyle gurur duyma duygusu bahşedilmemiş.yazık.

125
72
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Başarı dediğiniz ithal ettiğiniz uçak,tren,otomobil,cep tlf vs vs vs vs gibi ürünleri içeride üretmekle ,dışarıya ödeme yapmamakla olur. Teknolojiye ulaşmayalım , pazarımızı kaybetmeyelim diye dış güçlerin yapmayacağı yok. Önemli olan tamamını yurtta yapmak

yanıt20
yanıt32
by nokta :

güray dilli sen git eşek heykel yapanları alkışla

yanıt79
yanıt44
Angino chere:

Seri üretime gecip caddelerde görmedigim sürece inanmam. 2017 de yapilan ucagimizda bir test ucusu yapti ve hala inmedi !

83
83
yanıtYanıtla
Sahi :

Sen caddelerde gorsende inanmamaya devam et tamam mı? Gereksiz insan seni

yanıt50
yanıt45
Hikmet Cakir:

senin gözlerin görmek istediklerini görür görmek istemediklerini 3 maynunu oynar :-))

yanıt47
yanıt31
Muhammed Ali Arslan:

Yandaşları sipariş vermiştir. Gariban vatandaşta ne gezer para.

70
86
yanıtYanıtla
Once Vatan:

Evet, yandaşım sipariş verdim, yandaş olmayanlara satışı yasaklanmalı. Hani üretilemezdi ya, zaten o araba arıza da yapar, gitmez yolda bırakır. Yandaş olmayanlar almasın lütfen.

yanıt56
yanıt37
ismail bey :

beğenmeyen almasın.. bu kadar ucuza alınmaz mı...

yanıt0
yanıt3
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title