Haberler

Tarsus Belediyesi'nin 39 İşyeri Kira İhalesi Canlı Yayınlandı

Güncelleme:

Tarsus Belediyesi hizmetlerine devam ederken, canlı yayın ihale usulüyle de şeffaf belediyecilik anlayışını ortaya koyuyor. Bu bağlamda son olarak, Belediye salonunda Mülkiyeti Tarsus Belediyesi’ne ait, 65 adet taşınmazın 39’unun kira ihalesi düzenlendi. İhaleler, canlı yayında kamuoyu ile paylaşıldı. Geriye kalan iş yerleri için önümüzdeki günlerde bir ihale daha düzenlenecek.

Tarsus Belediyesi hizmetlerine devam ederken, canlı yayın ihale usulüyle de şeffaf belediyecilik anlayışını ortaya koyuyor. Bu bağlamda son olarak, Belediye salonunda Mülkiyeti Tarsus Belediyesi'ne ait, 65 adet taşınmazın 39'unun kira ihalesi düzenlendi. İhaleler, canlı yayında kamuoyu ile paylaşıldı. Geriye kalan iş yerleri için önümüzdeki günlerde bir ihale daha düzenlenecek.

Tarsus Belediyesi'nin "şeffaf yönetim" anlayışıyla başlattığı canlı yayın uygulaması kesintisiz devam ediyor. Tarsus'un birçok ihtiyacının giderilmesi için yapılan, vatandaşlar kadar firmaların da yoğun ilgiyle izlediği mal ve hizmet alım ihaleleri, youtube ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı. Mülkiyeti Belediye'ye ait 65 adet taşınmazın 39'u için kira ihalesi için düzenlenen ve İhale Komisyon Başkanlığını Hakan Yıldırım'ın yaptığı ihalede, veriler kapalı zarf usulü ile alındı. Şeffaf belediyelik döneminin yaşandığı Tarsus'ta, kapalı zarflar açıldı ve teklifler canlı yayında tek tek okundu. Düzenlenen ihale öncesinde katılımcıların belgeleri canlı yayında tek tek kontrol edildi. Evrak incelemelerini ardından olumlu ve eksiksiz evraklar incelendikten sonra 39 kişi ihale sonucu işletmeleri kiraladı. Geriye kalan iş yerleri için önümüzdeki günlerde bir ihale daha yapılacak.

TÜM İHALELER CANLI YAYINDAN YAPILDI

Tarsus Belediyesi tüm ihaleleri başından sonuna kadar kendi resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladı. Kurum içerisinde yapılacak tüm ihaleler, ihale öncesinde tarihi, yeri, saati ve diğer detaylarıyla vatandaşlara duyuruldu.

"GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ İHALELER, HERHANGİ BİR ŞAİBEYE NEDEN OLMAMASI AÇISINDAN TÜM AYRINTILARIYLA VATANDAŞIMIZIN TANIKLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR"

Sosyal medya üzerinden canlı yayınların devam edeceğini söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Kentimiz için aldığımız tüm kararlardan vatandaşlarımızın haberdar olmasını istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ihaleler, herhangi bir şaibeye neden olmaması açısından tüm ayrıntılarıyla vatandaşımızın tanıklığında gerçekleştiriliyor" dedi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Yerel Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title