Haberler

Tarım Kredi marketlerinde indirim bugün başladı! İşte kalem kalem ürün listesi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ait marketlerin kâr amaçlı kurulmadığını belirterek, fiyatların düşürülmesi talimatı vermişti.

Erdoğan, 30'dan fazla üründe yapılacak indirimin yanı sıra kırmızı et fiyatlarıyla ilgili de güzel bir haber vermişti. Cumhurbaşkanı, "Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanıyla konuştum, Bakanım da konuştu, Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30, 35 indirimle onların da satışına başlayacağız" demişti.

İNDİRİM YAPILACAK ÜRÜN GRUPLARI

1400'e yakın noktada hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirimli satışa sunulacak ürünler de belli oldu. Vatandaşlar yarından itibaren bu marketlerde makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezini indirimli fiyatlarıyla satın alabilecek.

"ZİNCİR MARKETLER DE KENDİLERİNİ BUNA GÖRE AYARLAYACAK"

Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla piyasaları rahatlatacaklarını belirten Erdoğan, dün de "Pazartesinden itibaren büyükbaşta da yüzde 30-35 indirime gidiyoruz. 40 çeşit üründe Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi manada indirime gidiyoruz. Tarım Kredi Kooperatiflerinden alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirisiniz. Şekerinden pirincine kadar, zeytinyağına, ayçiçeği yağına akınıza ne gelirse 20 çeşit tarım kredi kooperatifinden bunları alabilirsiniz ve piyasaları böylece daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler vesaire onlar da kendilerini buna göre ne yapacak ayarlayacak." dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (23)

seyfullah aydın:

ARTIK ÇÖZÜM BU MARKETLERDE DEĞİL SANDIKTA

94
28
yanıtYanıtla
x girilmez:

6 lı masa ve masa altından sopa gösterenin çözüm olacağına mı inanıyorsun

yanıt0
yanıt7
Ali Sezen:

Sonuna kadar Reis

yanıt0
yanıt0
Yusuf Nur:

indirim var denilen bu günde sıvı yağ 146TL . yaklaşık 1 aydır şok'ta 148TL zaten. halk hesabını bilip bela okuyor. inanmayan buyursun gitsin baksın. ha bu arada tarım kredide şekerin kendisini değil reyonunu bile bulamazsınız.

101
11
yanıtYanıtla
MUSTAFA ALBAYRAK:

Bu sabah uğradım yağ şeker yok. çay peynir zeytin deterjan piyasa fiyatıyla aynıydı. Sadece makarna marketlere göre 50 kuruş daha ucuz. Ne yapsalar boş

101
10
yanıtYanıtla
Ahmet Ispir:

varlık kuyruğu bunlar varlık kuyruğu. yersen. bu milleti sabahın 6 sında marketlerin önlerinde kuyruğa dizenler, akaryakıt zamlarından önce petrol istasyonlarında kuyruğa dizenler, ucuz diye halk ekmek büfelerinin önünde kuyruğa dizenler. dumak yok yola devam.

75
27
yanıtYanıtla
adem gülnaz:

Arkadaşlar indirim yalan sadece işte televizyonda diyerek insanları kuyruk yapıp ondan sonra video ve foto çekerek seçimde kullanılır.yag eski fiyat sisirmisler 166 TL diye sonra 146 çekmişler yalan

61
27
yanıtYanıtla
ali helli:

En baştada sen gidip kuyruğa girersin merak etme

yanıt18
yanıt29
Hops Dediks:

İndirim algısı ile enflasyonda gerçekleri aşağı çekme taktiği.

70
16
yanıtYanıtla
Erdal Turgut:

Özel sektör mecburen kar marjlı çalışır , Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin zararını Devlet telafi eder,o zaman her mahalleye açılması gerekiyor,açılırsa güzel olur

70
8
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title