Haberler

Son Dakika! Asgari ücrete ara zam için geri sayım başladı! Pazarlık masasında TİSK Başkanı da olacak

Güncelleme:

Doların yükselmesi, enflasyonun artması, art arda gelen zamlar ve hayat pahalılığı vatandaşın alım gücünü düşürdü. Bu noktada devreye giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşımızı enflasyonun altında ezdirmeyeceğiz. Temmuz'da üzerinde çalıştığımız uygulamaları açıklayacağız" ifadelerini kullandı. Gelişmeler sonrasında gözler, Temmuz ayında asgari ücrete yapılması planlanan ek zamma çevrildi. Bakanların ve kurumların görüşme trafikleri de yoğunlaştı.

TİSK'TEN BAKAN BİLGİN'E ZİYARET

Türkiye İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol da bu kapsamda 3 gün önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i ziyaret etti. Görüşmede, çalışma hayatına dair konular değerlendirildi.

Son Dakika! TİSK: Asgari ücretin değerlendirilmesi için yapılacak toplantıda masada olacağız

"MASADA BİZ DE OLACAĞIZ"

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından asgari ücrete ilişkin yapılan son açıklamada ise görüşmelere ilişkin bilgiler verildi. Metinde şu ifadeler aldı: "Tüm taraflara çözüm olacak formüller için işbirliğine hazırız. Asgari ücretin değerlendirilmesi için yapılacak bir toplantıda masada olacağız. Asgari ücretle ilgili olası bir değerlendirmeye olumlu yaklaşacağız."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Asgari Ücret Tisk Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (15)

SAMET TEMAS:

Düz 5.000 TL olsun yeter bence. Normalde yılda 1 defa zamlanması lazım asgari ücretin. Demek ekstra zam yapacaklar, helal olsun..

26
306
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

senin gibiler yüzünden bu haldeyiz. Asgari ücrete zam yapılan ocak ayındaki fiyatları hatırlıyor musun yağ,şeker un mazot.......

yanıt34
yanıt0
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

kiralar 4-5 bin bandında iken 5 olsa yeter deyişiniz bencilliğinizin temsilcisidir, bu ülkede herkesin evi yok çoğunluğu suriyeli ev sahiplerine kira ödemek için nefessiz çalışıyor.

yanıt14
yanıt0
ÖZGÜR KARDEŞ:

KESİNLİKLE KATILIYORUM. BOLCA ZAM ZATEN YAPILDI BU ARKADAŞLARA. AYRICA 5000 TL ASGERİ ÜCRET Mİ OLUR... MÜHENDİS Mİ BU ADAMLAR. ASKERİ ÜCRET DEDİĞİN 1300 TL DEN FAZLA OLAMAZ. OLMAMALI. BU BİLE FAZLA DA İŞTE NEYSE...

18
58
yanıtYanıtla
ferfer:

uzayda yaşayıp dünyalı gibi davranıyon:)))))

yanıt5
yanıt0
Özgür Sancak:

sen asgeri ile geçiniyorsun bravo çünkü insan değilsen geçinirsin:)))))

yanıt1
yanıt0
sezer balkaya:

asgari ücretin artması neyi değiştirir asgari ücreti devlet vermiyor iş veren işciye verdigi maaşı tekrar ürünlere ekleyecek bunu bile anlayamayan bakanla bu ülke nasıl yürüyecek

54
7
yanıtYanıtla
Erhan Cengiz:

Kusura bakılmasın ama 2895 ten 4250 ye artırıldı ve alım gücü yerlerde şuan herkesin.. 8000 de yapsalar sonrasında gelecek zamlardan korkuyorum.. ekmek olur size 10 TL ne anladım ücret zammından.. bence alım gücü üzerinden düzenleme yapılmalıdır.

54
4
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

ALIM GÜCÜMÜZ GAYET YERİNDE. ŞU ASGERİ ÜCRETE ZIRT PIRT ZAM YAPILMASA DAHA GÜZEL OLACAK. 4250 TL çok fazla. ADI ÜSTÜNDE ASGERİ ÜCRET ASGERİ!!! DAHA FAZLA ZAM ÜLKEMİZİ ZORA SOKAR. BUNA AYRILCAK KAYNAKLAR KANAL İSTANBUL GİBİ DESTANSI PROJELERE HARCANMALI..

12
16
yanıtYanıtla
Özgür Sancak:

güzel espiri gülelim mi?????

yanıt4
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title