Haberler

Son dakika haberi: - Mardin'de bir işletmeci gelinliklere uygun maske üretiyor

Güncelleme:

Son dakika ekonomi haberi... - Mardin'de bir işletmeci gelinliklere uygun maske üretiyor Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir işletmeci korona virüs salgını nedeni ile takılması zorunlu hale gelen maskeyi, diktiği gelinliklere uyarlamaya başladı.

- Mardin'de bir işletmeci gelinliklere uygun maske üretiyor

MARDİN - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir işletmeci korona virüs salgını nedeni ile takılması zorunlu hale gelen maskeyi, diktiği gelinliklere uyarlamaya başladı.

Maske takmanın zorunlu hale geldiği günümüzde artık gelinlik üreticileri gelinler için birbirinden şık maskeler üretiyor. Kızıltepe'de uzun yıllardır gelinlik üreticiliği yapan Ahmet Özmen, gelinlerin en özel günlerinde onlara işlemeli ve nakışlı maskeler üretti. Gelinlik aksesuarlarına artık özel tasarım maskelerin de eklendiğini anlatan Ahmet Özmen, "Gelinliklere dair her şeyi üretiyoruz. Korona virüs nedeniyle artık gelinlik modellerimize göre maske de tasarlıyoruz. Bundan sonraki süreçlerde maskeler hayatımızın bir parçası oldu. 3 katlı maskelerimizin üzerine dantel işlemesi yapıyoruz" dedi.

Gelinlik modellerine bakmaya geldiğini belirten Leyla Özmen ise "Korona virüsten dolayı bu maskelerin takılması lazım. Gelinlik çeşitlerine göre maske de tasarlanıyor. Çok güzel olmuş, yapanın ellerine sağlık" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Koronavirüs Kızıltepe Mardin Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title