Haberler

Son dakika! Bakan Bilgin'den emeklileri üzecek sözler: Şu an için bayram ikramiyelerine zam yapılması gündemimizde yok

Güncelleme:

Son dakika! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı canlı yayında bayram ikramiyeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bilgin, "İkramiyeler bin 100 lira olarak ödenecek. Şu an için bayram ikramiyelerine zam yapılması gündemimizde yok." ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor. Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiyelerle ilgili konuşan Bakan Bilgin, ikramiye zammına kapıyı kapattı.

"İKRAMİYELERE ZAM YAPILMASI GÜNDEMİMİZDE DEĞİL"

Milyonlarca insanın merak ettiği bayram ikramiyesi ile ilgili konulara da açıklık getiren Bakan Bilgin, "İkramiye bin 100 lira olarak ödenecek. İki bayramda bunun maliyeti 25 milyar lira. 28 veya 29 Nisan'da bayram ikramiyeleri hesaplara yatacak. Şu an için bayram ikramiyelerine zam yapılması gündemimizde yok." dedi.

Son Dakika! Bakan Bilgin'den emeklileri üzecek sözler: Şu an için bayram ikramiyelerine zam yapılması gündemimizde yokÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin

"ASGARİ ÜCRETE GÜNCELLEME YOK"

Art arda gelen zamlar sonrasında vatandaşın yaşadığı geçim sıkıntısı, asgari ücrete bu yıl ikinci bir zam yapılabileceğini gündeme getirmişti. Bu konuya da değinen Bilgin, "Asgari ücrette enflasyona uygun güncelleme gündemde yok." ifadelerini kullandı.

CİDDİ BİR ZAM BEKLENTİSİ OLUŞMUŞTU

Son dönemde yaşanan enflasyon ve hayat pahalılığı emekli ikramiyelerinde ciddi bir zam beklentisi oluşturmuştu. Kamuoyunda ikramiyelerin 1.500 TL'ye çıkarılacağı konuşuluyordu. Bakan'ın yaptığı açıklama, milyonlarca emeklinin umudunu suya düşürdü.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Bayram İkramiyesi Vedat Bilgin Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (11)

ali can:

SİZİN GÜNDEMİNİZDE OLAN NE ACABA ?

97
7
yanıtYanıtla
Sayruscx:

Sen ve maliye bakanı oldugu sürece oy falan yok. Gündeminde yokmuş. İnsanlar geçinemiyor.saçma sapan konuşuyorlar

61
5
yanıtYanıtla
Arda USİU :

HELE Bİ SEÇİM GELSİN...GUNDEMİ GORECEKSİNİZ,EMEKLİ SAYESİNDE 20 SENEDİR SEFA SURUYORSUNUZ

54
6
yanıtYanıtla
Yunus N N:

Bu devirde 1000 lira para mı ?

53
1
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

o zaman emekli milletvekili maaşlarını topyekün kesin gitsin, boşuna ağır bir yük oluyorlar, emekli olmuşsun gitmiş, 20 bin lira emekli maaşı almak nedir!!!!

38
0
yanıtYanıtla
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Yazıklar olsun! Resmî enflasyon bile yüzde 60 fakat zam yok! Halktan bu kadar da kopulmaz!..

30
0
yanıtYanıtla
ferfer:

seçim zamanı yapacaklar göz boyamak için zamda verecekler ama artık kimse yemeyecek bu numarayı

yanıt15
yanıt0
Cengiz Kesici:

HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN BEKLEMEYİN.ASGARİ ÜCRETE ZAM YOK. AMA MİLLETVEKİLİ EMEKLİ MAAŞLARINA % 20 ORANINDA EMEKLİ MEMUR ZAMMI GELECEK. ONLAR SEFA SÜRERKEN HALK YOKLUĞA TALİM EDECEK. HARAM OLSUN.

27
0
yanıtYanıtla
Cengiz Kesici:

SİZİN VARYA , TOPUNUZA YAZIKLAR OLSUN. KENDİNİZ AYDA 19 BİN MİLLETVEKİLİ EMEKLİ MAAŞINI ALIN, YAN GELİP YATIN.DAHA BİRDE 27 BİN TL BAKANLIK MAAŞI .ETTİMİ 47 BİN TL . YİYİN BAKALIM.ZATEN AKLI , KAFASI OLAN SİZE OY VERMEZ.ŞU HALKIN HALİNE BİR BAKIN.UTANIN SIKILIN.

25
0
yanıtYanıtla
ferfer:

biz bişey beklemeyi bıraktık zaten bir an evvel gitmenizi istiyoruz artık seçimlerde insan nasıl hayal kırıklığına uğrar en acı haliyle göreceksiniz zaten:)))

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title