Haberler

Stepne lastiğe zulalanmış şekilde bulunan kaçak balın piyasa değeri cep yakıyor

Güncelleme:

Artvin'de Sarp Sınıp Kapısı'nda bir tırın dorsesindeki stepne lastik içine zulalanmış halde yurda kaçak yolla sokulmaya çalışılan 176 kilogram kaçak bal ele geçirildi. Piyasa değeri oldukça yüksek olan balları kaçıran sürücü gözaltına alındı.

Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Gürcistan'dan Türkiye'ye giriş yapan H.K.'nın kullandığı tırda arama yaptı.

STEPNE LASTİK İÇİNDEN ÇIKTI

X-Ray taramasından geçirilerek detaylı aramaya alınan tırın dorsesinde bulunan stepne lastik araçtan indirilerek havası boşaltıldı. Yapılan incelemelerde, stepne lastikte naylon çuval içerisinde zulalanmış halde gümrük kaçağı 176 kilogram kestane balı bulundu. Sürücü gözaltına alınırken, piyasa değeri oldukça yüksek olan kaçak ballara da el konuldu.

Stepne lastiğe zulalanmış şekilde bulunan kaçak balın piyasa değeri cep yakıyor

Stepne lastiğe zulalanmış şekilde bulunan kaçak balın piyasa değeri cep yakıyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü Gürcistan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

FB18:

GERÇEKTEN GÜRCİSTAN TARAFINDA BAL ÇOK UCUZ TÜRKİYE YE GEÇİNCE MÜTHİŞ PAHALI BURADA ART NİYETİN DIŞINDA NE OLABİLİR DOĞA AYNI ZİHNİYET FARKLI

23
1
yanıtYanıtla
ÜZEYİR DEMİR:

bu bal bunu bulan polislere verilmeli afiyetle yesinler

14
8
yanıtYanıtla
Vatandas:

Laboratuvar orta.larinda incelensin, hakiki ise adama odul verilsin, ve devlet degeri ile satin alinsin..

11
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜR !:

Dengesiz, kavanoza bari koysaydın N olacak şimdi

6
3
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

gilikoz şurubundan yapıyorlar kestane balı aromasında ekliyorlar alınca bir kaç ay içinde bal değişik küf rengine dönüşüyor bu kadar eziyet çekipde getirmeye değmez

4
0
yanıtYanıtla
vtnds:

herşey bitti balın peşine düştüler

3
1
yanıtYanıtla
Furkan:

176 kilo bal 26 binlira bumu yani

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title