Haberler

Saray'da İftar 250 TL

Güncelleme:

İftarını 5 yıl­dız­lı me­kan­lar­da yap­mak is­te­yen­ler ki­şi ba­şı­na 94 TL ile 250 TL'­yi göz­den çı­kar­mak du­ru­mun­da kalacak.

Bo­ğa­zın en po­pü­ler res­to­ran­la­rı ara­sın­da yer alan ve kla­sik Os­man­lı ile dün­ya mut­fa­ğı­nı bir ara­da bu­lun­du­ran Çı­ra­ğan Sa­ra­yı­'n­da if­ta­rın ma­li­ye­ti ki­şi ba­şı 250 TL'­yi bu­lu­yor. Ge­ce 24.00'e ka­dar hiz­met ve­re­cek olan Çı­ra­ğan Sa­ra­yı­'n­da ki­şi ba­şı 185 TL'­lik fark­lı mö­nü ve a la car­te se­çe­nek­le­ri de mev­cut.

OSMANLI MUTFAĞININ FATURASI

Be­şik­taş'­ta bu­lu­nan Blu­e To­pa­z'­da if­tar ye­me­ği ki­şi ba­şı 135 TL. Os­man­lı mut­fa­ğı­nın ha­kim ol­du­ğu Fe­ri­ye Lo­kan­ta­la­rı­'n­da ki­şi ba­şı if­ta­rın fi­ya­tı ise 150 TL.

GRUP­LA­RA ÖZEL TA­Rİ­FE

Grup if­tar­la­rı­na da açık olan ve The Mar­ma­ra Gru­bu ta­ra­fın­dan iş­le­ti­len Es­ma Sul­tan Ya­lı­sı­'n­da ise en az 200 ki­şi­lik if­tar da­vet­le­ri için ha­zır­la­nan mö­nü­le­rin fi­ya­tı ki­şi ba­şı 150 TL + KDV. Açık bü­fe ola­rak hiz­met ve­ren ve Şiş­li­'de bu­lu­nan Grand Ce­va­hi­r'­de ise ki­şi ba­şı if­tar fi­ya­tı 70 TL. Ta­rab­ya­'da Bo­ğa­z'­a ha­kim olan Grand Trab­ya Ote­li­'n­de if­tar sof­ra­sı ki­şi ba­şı 150 TL'­den ku­ru­lur­ken, Kız Ku­le­si­'n­de ise if­tar me­nü­le­ri ki­şi ba­şı 155 TL. (Kaynak:Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Memur Alışveriş Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (86)

sülomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gecen sene istanbuldaydim ramazanda sultanahmette yerlerde oruc acan onbinler gördüm hemde cok mutlulardi boş verin saraylarda iftar acmayi.

53
0
yanıtYanıtla
ALİ:

ULAN MİLLET GİYECEK DON BULAMAZKEN ÇAĞDAŞ ATANIZ ŞAPKA İÇİN ADAM ASTIRDI HA O ZAMAN KÖŞKLER ÇİFTLİKLER YAPILIYORKEN BİRŞEY YOKTA ŞİMDİ SARAY YAPILINCAMI ZORUNUZA GİTTİ

14
30
yanıtYanıtla
www:

Yazıklar olsun siz ki bunu haber yapıyorsunuz. Emeklinin 1000 lira altında maaş aldığı sistemde Müslümanım deyip de bir yemeği 200-300 liraya yiyiyorsa bu sistemi ve inancı sorgulamak lazım. Hani dinde ''''Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir '''' denilmiyor mu, israf haramdır denilmiyor mu?

37
1
yanıtYanıtla
Kaypakm@m.mm@m.m:

Ne salak adamsın lan sen ?

yanıt7
yanıt1
insanlık için:

yav acayipsin :) :))))))))))

yanıt1
yanıt0
batı yürekli:

onlar alışkındır ot yemeye makarna yemeye meee

yanıt0
yanıt3
Kacçak saray accısımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

AKP liler artık buralarda takılırsınız Milletin parasıyla zengin oldunuz

27
9
yanıtYanıtla
devrim deniz:

Güya oruç tutup akşam 250 TL lik lüks ziyafete konan çakma müslümanlar! Bir akşamlık ziftlenmeniz yerine 25 fakirin karnını doyurun.

32
3
yanıtYanıtla
BaşkanMobil-IOS:

250 tl saray sofrasına vereceğime bir garibana veririm daha şerefli

22
9
yanıtYanıtla
komşusu AÇKEN !!!:

O kadar aç insan varken , torpille , kayirmayla, zümre evladı olmayla , para kazanıp sefa sürenler tek diyeceğim ZIKKIM yiyin.

27
1
yanıtYanıtla
Kaypakm@m.mm@m.m:

Ne salak adamsın lan sen ?

7
1
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title