Haberler

Samsun'da Halk Ekmek Büfeleri Açıldı

Güncelleme:

Samsun'da 220 gram ekmek 7,5 TL'den satılırken, Canik Belediyesi tarafından açılan halk ekmek büfelerinde ise 5,75 TL'den satılmaya başlandı. Canik Belediyesi, ilçede Canik Halk Ekmek Büfelerini hayata geçirerek vatandaşlara ucuz ekmek alma imkanı sağladı.

Samsun'da 220 gram ekmek 7,5 TL'den satılırken, Canik Belediyesi tarafından açılan halk ekmek büfelerinde ise 5,75 TL'den satılmaya başlandı.

Bir ekmek fabrikası ile anlaşma yapan Canik Belediyesi, ilçede Canik Halk Ekmek Büfelerini hayata geçirdi. Samsun'da fırınlarda 7,5 TL olan ekmek, büfelerde ise 5,75 TL'den satışa sunuldu. Halk ekmek büfeleri sayesinde vatandaşa ucuz ekmek alma imkanı sağlandı.

İlçede plan dahilinde Canik Halk Ekmek Büfelerinin arttırılacağını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Hedefimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı ve lezzetli gıdaya uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayarak, ev ekonomilerine bir nebze olsun katkı sağlamaktır" dedi.

"Cebe ve sağlığa uygun"

Canik Halk Ekmek Büfeleri ile katkısız ve sağlıklı ekmekleri, uygun fiyatlarla vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Sandıkçı, "Vatandaşlarımızın hem cebine hem de sağlığına uygun olarak hazırladığımız ekmeklerimizi onlarla buluşturuyoruz. Canik Halk Ekmek Büfelerimizde, hijyenik ortamlarda, el değmeden titizlikle üretilen ekmekleri, uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza sunuyoruz. Hedefimiz, vatandaşlarımızın sağlıklı ve lezzetli gıdaya uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlayarak, ev ekonomilerine bir nebze olsun katkı sağlamaktır. İnşallah, planlamalarımız dahilinde ilçemizin farklı noktalarında da Canik Halk Ekmek Büfelerinin açılışlarını gerçekleştirerek sayılarını arttıracağız" diye konuştu.

4 noktada hizmet veriyor

Canik Halk Ekmek Büfeleri, ilçenin dört ayrı noktasında hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar, Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, Soğuksu Mahallesi, Selahattin Eyyübi Caddesi Mahalle Muhtarlığı önü, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Şeker Ahmet Sokak ve Yavuz Selim Mahallesi, Gondol Sokak'ta açılışları gerçekleştirilen Canik Halk Ekmek Büfelerinden uygun fiyatlarla ekmek alışverişi gerçekleştirebiliyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Canik Belediyesi Halk Ekmek Halk Ekmek Samsun Ekmek Canik Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title