Haberler

Rusya, benzin ihracatını 6 ay süreyle yasakladı

Güncelleme:

Rusya, ülkedeki akaryakıt piyasasında istikrarın korunması için benzin ihracatını 1 Mart'tan itibaren 6 ay süreyle yasakladı.

Rus hükümeti, benzin ihracatını 1 Mart'tan itibaren 6 ay süreyle yasakladı.

Rus hükümetinden yapılan yazılı açıklamada, ülke akaryakıt piyasasında istikrarın korunması için önlem alındığı belirtilerek, bu kapsamda benzin ihracatının 1 Mart'tan itibaren 6 ay süreyle yasaklandığı, Avrasya Ekonomik Birliği ülkeleri dahil hükümetlerarası anlaşmalarla yapılan sevkiyatın bu karar kapsamında olmadığı bildirildi.

Rusya, benzin ihracatını 6 ay süreyle yasakladı

EYLÜL 2023'TE DE YASAK GELMİŞ VE 2 AY SONRA KALDIRILMIŞTI

Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, dün yaptığı açıklamada, benzin ihracatına yönelik olası yasak kararının planlanandan önce kaldırılabileceğini söylemişti.

Rusya'da benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle Eylül 2023'te de benzin ihracatı yasaklanmış, yaklaşık 2 ay sonra yasak kaldırılmıştı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Rusya Ulaşım Enerji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Güray Dilli :

Bir yıl ertelediğimiz doğal gaz borcu olan 20 mlyr doları ister mi..

27
10
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Sorun şu ki: Veremezsek başka bir şekilde ister mi ki!

yanıt18
yanıt11
Narter Nart:

petrol arama gemilerini Akdeniz gönder, gayrı...yaparsan sen yaparsın. Bul ve getir. Müjdemizi isteriz.

12
14
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Rize’de Konya’da da Kayseri’de otogaz çıkarıyoruz diyecekler az kaldı hahaha

10
10
yanıtYanıtla
Çilekli turşu:

Hepsi geçer hepsi geçer her bağrı ikiye bölerde geçer ..

8
4
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Seçimden sonra 50 olur dedik şimdi 60 diyorım siz hala ampulün peşinde gidin , ülkeyi sattılar batırdılar

4
3
yanıtYanıtla
Perwer:

İnşallah bir daha ihraç edemez durumuna düşersiniz

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title