Haberler

Norveçli Milyarderden Mültecilere Bedava Otel

Güncelleme:

Petter Stordalen, ülkesindeki otel zincirlerinde mültecilerin 5 bin gece ücretsiz olarak konaklamasına imkan sağladı. 35 odada 50 mülteci konaklamaya başladı.

Forbes'a konuşan Stordalen, "Dünya şu anda Avrupa'da İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yanaki en büyük insani krizi yaşıyor. Bu insanlık trajedisinden ve Orta Doğu'da yaşananlardan etkilenmemek imkansız." dedi.

KİŞİSEL SERVETİ 1,5 MİLYAR DOLAR

Stordalen, İskandinavya'nın en büyük otel zincirine sahip ve kişisel serveti 1,5 milyar dolar.

Stordalen, aslında bu teklifini ilk kez nisan ayında, Avrupa'daki mülteci krizine dair yerel bir kanalda izlediği haber sonrasında sunduğunu da ifade etti.

BİR SÖZE İŞİ BİTİRDİ

Norveçli milyarder, "Geçen hafta bu arada göçmenlerle ilgilinen bir yönetici beni aradı ve o gece Suriye'den gelen 50 mülteciye kalacak yer bulmakta zorlandıklarını söyledi." şeklinde konuştu ve o gece hemen odaları mülteciler için hazır hale getirdiklerini belirtti.

"BU İNSANLAR SOKAKTA UYUMAZ"

Stordalen, gelen mülteciler arasında terör bağlantısı olma ihtimali olan kişilerin varlığından rahatsız olup olmadığıyla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:

"Otel çalışanlarım polisle yakın temas halinde ve böyle endişeler onları göçmenlere yardım etme ve onlara yatacak yer bulma konusundaki çabalarını engellemeyecek. Bu insanlar sokakta uyuyamaz." dedi.

Norveçli milyarder, gelen mültecilere normal bir otel müşterisi gibi davranıldığını ve gelenlere akşam odalarına gitmeden önce akşam yemeği ikram edildiğini de belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İskandinavya Orta Doğu Forbes Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (24)

Baskan:

Bizdede var bitane devletin zengin ettiği iş adamı adı Ali Ağaoğlu serveti 1. 5 milyar dolar o kime yardım ediyor acaba bunu zengin edenler utansın şu Norveçli isadami kadar olamadilar. Sadece sözüm ona tüm zenginler zerrab gibileri v. s boşuna dememisler balık baştan kokar diye

24
2
yanıtYanıtla
hayriye teyze:

Allah böyle insanlara iman ve kur, an nasip eylesin, , , , amin, , , ,

20
3
yanıtYanıtla
Türk gücüMobil-IOS:

Müslüman'ın yapmadığını sen yaptın helal sana

20
1
yanıtYanıtla
melonun deli katırı noki:

ulan norveçli sen cennetlik adamsın. . helal olsun sana. .

21
0
yanıtYanıtla
İŞİN ASLI:

NASIL ZENGİN OLDU ONA BAKIN NORVEÇ SİLAH SATAN ÜLKE.

3
17
yanıtYanıtla
asddsa:

petrol kralları ? yağ kıralları ? sonra diğer arap zenginleri ? ne yapıyor ? cevap ver lan okuduysan?

13
0
yanıtYanıtla
gökhan:

bu norveçli gibi pekçok avrupalıyı milyarder ediyor. merak etme parayı yine araplardan kazanmıştır.

yanıt0
yanıt1
Abdülcabbar bin Macid el_Kantari:

Okudum, yazacak bi $ey bulamiyorum!

yanıt0
yanıt0
Kirpi:

İnsanlık adına teşekkür etmek gerekir.

12
0
yanıtYanıtla
EXILE:

Hay Allah, dini bütün Müslümanlar, bunlara GAVUR deyip aşağılarlar;-)

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title