Haberler

    Mezoterapi Uygulaması Bölgesel Kilo Tedavisinde Nasıl Kullanılır?

    Medikal Estetik Hekimi Dr. Seran Göçer, bölgesel kilo tedavisinde mezoterapi uygulamasının kullanımı ve katkılarını Wise TV'ye anlattı.

    Medikal Estetik Hekimi Dr. Seran Göçer,  bölgesel kilo tedavisinde mezoterapi uygulamasının kullanımı ve katkılarını Wise TV'ye anlattı.

    Bölgesel kilo tedavisinde mezoterapi uygulamasının kullanımı ve katkılarını anlatan göçer, şunları söyledi: "Belli bir bölgede daha fazla yağlanmanın olması bölgesel kilodur. 10 kadının 8'inde kalçalarda beliren bu bölgesel kilo şekli vardır. Mezoterapi ise burada devreye girer. Cilt altı yağ dokusuna yağ parçalayıcı ve dolaşımı düzenleyici bazı ilaç karışımlarını enjekte ederiz. Bunlar seanslar halinde uygulanır ve verdiğiniz kiloya karşılık bölgesel olarak orunlu olduğunuz alandan daha çok incelirsiniz. Mezoterapiyi aynı anda alt taraf kilolarında selüliti tedavi etmek içinde kullanırız. Çünkü genellikle selülit görüntüsü alt taraf kilosu ile beraberdir."

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title