Haberler

3600 ek göstergeyle ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan dikkat çeken açıklama: 12 ayrı mutfak toplantısı olacak

Güncelleme:

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 3. toplantısının 10 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini belirterek, "Bu toplantıdan önce 12 ayrı mutfak toplantısı olacak. Oradaki niyetimiz belli. Tüm kamuda memnuniyet üretmek. Emekli ikramiyesini ve maaşını artıracak adım için masada ter dökmeye devam ediyoruz." dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kilis'te bir restoranda Eğitim-Bir Sen Kilis Şubesinin düzenlediği Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 30 yıllık mücadele süreçlerini anlatarak, Türkiye'nin en büyük konfederasyonu haline dönüştüklerini belitti.

"ÇÖZECEĞİMİZ ÇOK SORUN VAR"

Verdikleri mücadelelerle birçok alanda yeni açılımlar sağladıklarına değinen Yalçın, 10 yıllık süreç içerisinde 802 kazanımı kayıt altına aldıklarını aktardı. Cumhurbaşkanı ve kadrosunun ortaya koyduğu ortak bileşim noktasıyla bugünlere geldiklerine dikkati çeken Yalçın, önlerinde çözecekleri çok sorunun olduğunu dile getirdi.

3600 ek göstergeyle ilgili Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'dan dikkat çeken açıklama: 12 ayrı mutfak toplantısı olacak

"12 AYRI MUTFAK TOPLANTISI OLACAK"

Meslek kanununa ilişkin önemli katkılar sunduklarını vurgulayan Yalçın, şöyle konuştu:

"Tüm beklentilerimiz, tekliflerimiz keşke karşılansa çok daha yüksek bir memnuniyete vesile olsak. 2006'dan beri kariyer basamakları geri gelsin diye verdiğimiz mücadele başarılı oldu. Kariyer basamakları katmerli bir şekilde geldi. 3600 ek gösterge meslek kanunuyla geldi. Adaylık sınavı kaldırıldı. Bunlar çok kıymetli adımlar. 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 3. toplantısı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Bu toplantıdan önce 12 ayrı mutfak toplantısı olacak. Oradaki niyetimiz belli. Tüm kamuda memnuniyet üretmek. Emekli ikramiyesini ve maaşını artıracak adım için masada ter dökmeye devam ediyoruz."

Toplantıya, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Memur-Sen ile Eğitim-Bir Sen Kilis Temsilcisi Bekir Şen ve sendika üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

3600 Ek Gösterge Memur Zam Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

Bulent :

Yazıklar olsun hala bu sendikada üye olanlara.

41
9
yanıtYanıtla
mustafa kuyu:

Bu bir hayaldir.İktidar verdiği sözü unutturmak için bahane arıyor.Pekçok öğretmen arkadaşım bu yasayı beklerken gözleri açık gitti.Çünkü hazinede bunu karşılayacak para yok!Kimse kimseyi kandırmasın ve de beklentiye girmesin! Mustafa KUYU emekli öğretmen

29
12
yanıtYanıtla
Samet Can:

Bir sonraki secim vaadinde yine tekrarlanir

13
0
yanıtYanıtla
Nevzat Şekerci:

Siz hak mak alamazsınız yuzde bes yuzde yediye emeklileri sattınız sefalete mahkûm ettiniz sendikaniza uye ve uye olacaklara dört yüz lira için sen sarı başkan sen hak yerine alsan alsan ikdidardan kendine milletvekili sözü alirsin ancak bukadar emeklinin vebali ahı üzerinize olsun hayırlı işler başkan

4
0
yanıtYanıtla
Uzman Şef:

30 yıllık sendika olduğunu söylüyor tamamen yalan. Biz hükümetin arka bahçesiyiz diyorsunuz ya memurun lehine bir arpa boyu hangi hakkını elde ettiniz be memuru masada sattınız 20 yıldır memura %3, %3,5 zam. Memuru %200 fakirleştirdiniz çıkmış utanmadan da konuşuyorsunuz.

2
0
yanıtYanıtla
Nevzat Şekerci:

Sen hak mak alamazsın sarı başkan yuzde bes yuzde yedi ile emeklileri sattiniz sefalete mahkûm ettiniz sen alsan alsan ikdidardan kendine milletvekili sözü alirsin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title