Haberler

    Itserv Sunduğu Hizmet Kalitesiyle Pazarda Nasıl Öne Çıkıyor?

    ITserv Teknoloji Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Ertan Erdoğan, sunduğu hizmet kalitesiyle pazarda farklılaştığı noktaları Wise TV'ye anlattı.

    ITserv Teknoloji Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Ertan Erdoğan, sunduğu hizmet kalitesiyle pazarda farklılaştığı noktaları Wise TV'ye anlattı. "Bizim için önemli olan müşterilerimize verdiğimiz hizmet kadar bu hizmetin ne kadar kaliteli olduğu" diyen Erdoğan, "Biz IT hizmetlerini kendi tabirimizle terzi işi hizmetlere dönüştürmüş durumdayız. Her müşterinin birbirinden farklı tipteki iş ihtiyaçlarına kutu çözümü sunmak yerine müşterilerimizi ziyaretlerimizde ortaya çıkan ihtiyaçları gerek yeni proje olabilir gerek ise kullandıkları mevcut ürünlerin ya da yeni yapılacak olan yatırımlarla ilgili ilk önce müşterilerimizle uzun süreli toplantılar gerçekleştiriyoruz. Toplantıdan çıkan sonuç neticesinde onlara ihtiyaçlarına yönelik ürünler sunuyoruz. Sunduğumuz ürünler ile ilgili demo çalışmaları ile beraber müşterilerimize ne tip ürünler konumlandıracağımızı ve konumlandıracağımız bu ürünlerde müşterilerimizin ne gibi problemlerine çare olacağını gerçekleştirmiş olduğumuz demo çalışmalarında göstermiş oluyoruz" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title