Haberler

İTO Meclisi İbrahim Çağlar'ı Andı

İTO Meclisi İbrahim Çağlar'ı andıİSTANBUL - İstanbul Ticaret Odası Meclisi, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayata veda eden İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ı anmak için toplandı.

İTO Meclisi İbrahim Çağlar'ı andı

İSTANBUL - İstanbul Ticaret Odası Meclisi, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayata veda eden İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ı anmak için toplandı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonrasında hayata veda eden İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar için İTO Meclisinde bir anma programı düzenlendi.

İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç, merhum İbrahim Çağlar'ın kendi kabuğunda yaşamayan, insanlarla iç içe olan bir kişiliğe sahip olduğuna vurgu yaparak, "Başarılı iş adamıydı. 17 yaşında ilk şirketini kurdu. İşlerini emek emek, adım adım inşa etmişti. Dedesinden, babasından devraldığı bayrağı ileri taşıyan hayırlı bir evlattı. Ailesine düşkün bir eş ve babaydı. Yakın zaman önce torun sahibi de oldu. İbrahim Çağlar kendi kabuğunda yaşayanlardan değildi. İnsanlarla iç içeydi sadece iş dünyasında değil, sivil toplum faaliyetlerinde de hep en önde oldu" dedi.

" 28 Şubat'ta ortalıkta adam bulmak zor iken olması gereken yerde durdu"

Başkan İbrahim Çağlar'ın, 28 Şubat döneminde kendine yakışanı sergilediğini ve buna şahitlik ettiğini ifade eden Avdagiç, şöyle konuştu: "Benim için İbrahim Çağlar yeri geldiğinde zorlukları birlikte aştığım yol arkadaşımdır. Çoğunuz bilmez Bosna'da savaş devam ederken yaptığı gayretli çalışmalar, Karadağ'daki mücadeleleri çoğunuzun bilmediği, onun da paylaşmadığı konulardır. 28 Şubat döneminde ortalıkta tırnak içinde söylüyorum; adam bulmak zor iken olması gereken yerde durdu. Kendine yakışanı sergiledi. Ben bunlara şahitlik ettim".

"İbrahim Başkandan Anılar adıyla bir anı kitabı hazırlayacağız"

Merhum İbrahim Çağlar için bir anı kitabı hazırlanacağını da belirten İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç, "Cenaze törenine katılanların çoğu ve başta İbrahim Başkan hakkında dile getirdikleri hususlar onun nasıl derin bir iz bıraktığının en güzel delilidir. İnşallah bizler de İstanbul Ticaret Odası olarak sizlerin katılımıyla 'İbrahim Başkandan Anılar' adıyla bir anı kitabı hazırlayacağız. Bununla ilgili duyuruyu da en kısa zamanda yapacağız" diye konuştu.

İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç'in açılış konuşmasından sonra program, merhum İbrahim Çağlar'ın sık gittiği camii olan Validebağ Koru Camii İmamı Talha Kalkan'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve eski İstanbul Merkez Vaizi Mustafa Akgün'ün dua etmesiyle devam etti. Anma programının ardından katılımcılar, merhum İbrahim Çağlar için hazırlanan 'taziye defteri'ne duygularını ifade eden cümleler yazdılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İbrahim Çağlar 28 Şubat Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title