Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çapa'da uygun fiyatlı kent lokantası açıyor

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tabldot usulü hizmet verecek uygun fiyatlı kent lokantaları açıyor. İlk kent lokantası 17 Haziran'da Çapa'da hizmete girecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bir süreden bu yana üzerinde çalıştığı projeyi hayata geçiriyor. Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, yeni projeyle ilgili detayları sosyal medya hesabından duyurdu.

12.00 İLE 20.00 ARASI AÇIK OLACAK

İBB kent lokantaları gündüzleri saat 12.00 ile 20.00 arasında hizmet verecek. Tabldot usulü dört çeşit yemek çıkaracak lokantalar, uygun fiyata hizmet verecek. Ayrıca lokantalarda çalışan görevlilerin tümü kadınlardan oluşacak.

İLK AÇILIŞ 17 HAZİRAN'DA

İBB tarafından hizmete sokulan kent lokantalarının ilki de kısa süre sonra hizmete giriyor. İlk kent lokantası 17 Haziran'da yapılacak törenle Çapa'da vatandaşların hizmetine açılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tabldot usulü, uygun fiyatlı kent lokantaları açıyor

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Özgen Nama Halk Ekmek Haberler

500

Yorumlar (6)

mahmut kemal :

Güzel bir haber ama 20 milyonluk şehire tek lokanta nasıl hizmet verecek 20 kişiye 2 lira ucuz yemek verip İstanbul'luya ucuz yemek yedirdik reklamı yapacak. Onun yerine her ilçeye bir semt pazarı açarsın millet fahiş fiyat darbesinden etkilenmeden yiyeceğini alır o zaman hizmet denir bu hizmet değil reklam.

133
88
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Faydası olupda çorbada tuzu olana ne mutlu..

156
32
yanıtYanıtla
masteng aston:

Meclis lokantasinin fiyatlarini uygulayin

4
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Madem 1 adet Lokanta, onun da giderlerini Belediye Subvanse etsin, herkeze acik olsun..Ornekleri Baska ulkelerde var

3
0
yanıtYanıtla
Eyyüp Çonkara:

Doların önünü kesecek bişey var uygulanirsa stândarda bağlanursa birdaha kimse TL. den baska bişeye yatırım yapmaz, Kur korumalıyla birlikte Gelir endeksli senet Düzeni olursa İşler düzelir yoksa yarın dünden beter olur.

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet Pekgöz:

Mehmet Kemal bey kardeşimizin fikri güzel , herbir semet yada en azından bir ilçe merkezinde , tamamen sosyal ve istihdam amaçlı , gerçekten aldığımız bize yetmiyor ,bize az acıyın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title