Haberler

İş Bankası Özel Bankacılık'a birincilik ödülü

Güncelleme:

Euromoney'in 'Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi' araştırmasında 'Varlık Yönetimi ve Finansal Planlama Hizmeti' kategorisinde Türkiye'nin en iyi bankası Türkiye İş Bankası Özel Bankacılık seçildi.

Euromoney'in 'Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi' araştırmasında 'Varlık Yönetimi ve Finansal Planlama Hizmeti' kategorisinde Türkiye'nin en iyi bankası Türkiye İş Bankası Özel Bankacılık seçildi.

Türkiye İş Bankası Özel Bankacılık, dünyanın önde gelen ekonomi ve finans yayınları arasında yer alan Euromoney tarafından her yıl düzenlenen "Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi" araştırmasında "Varlık Yönetimi ve Finansal Planlama Hizmeti" kategorisinde Türkiye'nin en iyi bankası seçildi.

Banka, özel bankacılık müşterileri için tasarladığı 13 ihtisas şubesinde, profesyonel bir kadro ile üst düzey standartlarda kişiye özel finansal çözümler sunuyor. Müşteriler, şubelerde risk ve getiri hassasiyet ve beklentilerine uygun yapılandırılmış ürünlere, geniş yatırım seçeneklerine kolaylıkla ulaşabiliyor. Ayrıca, yatırımlarının büyüklüğü belirli bir miktara ulaşan yatırımcılara yine İş Portföy Yönetimi aracılığı ile "Özel Fon Kuruluşu' hizmeti de sunuluyor.

Kişiye Özel Aile Fonu ayrıcalığı ile yatırımcılar, ürün çeşitliğinin arttığı ve risk seviyelerinin farklılaştığı piyasa koşullarında aile birikimlerinin profesyonel bir şekilde yönetilmesi imkanına sahip olurken; gelecek kuşak aile fertlerinin yatırımlarına kurumsal bir çatı altında yön verilmiş oluyor. İş Bankası Özel Bankacılık, İş Portföy ile sunulan aile fonu hizmetinin, öngörülebilir bir risk yönetimi ile doğru müşteri kitlesine proaktif olarak sunulması ve nesilden nesile aktarılarak devam ettirilmesiyle öne çıkıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İş Bankası Türkiye Banka Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title