Haberler
BBC

Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilisi, Berat Albayrak'ın istifasını doğruladı

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilisi, Berat Albayrak'ın istifasının doğru olduğunu açıkladı. Aynı yetkili, istifanın kabul edilip edilmeyeceğinin henüz belli olmadığını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Instagram hesabından yaptığı duyuruda sağlık sebepleri nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

BBC Türkçe'ye konuşan Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilisi, Albayrak'ın istifasının doğru olduğunu açıkladı. Aynı yetkili, istifanın kabul edilip edilmediğine yönelik soruya, henüz belli olmadığı cevabını verdi.

Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Temmuz 2018 tarihinde getirilmişti.

NE OLMUŞTU?

Albayrak, Instagram hesabından yaptığı duyuruda, "Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle devam etmeme kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" dedi.

BBC

Maliye Bakanlığı Berat Albayrak Instagram Haberler

500

Yorumlar (42)

Mertol:

abd- avrupadan gelen ekonomik basınç ve saldırılara karşı iyi savaştı. Ekonomik küçulme 2020 de %3-5 arasında olacak, buna karşın çoğu avrupa ülkesinde küçülme %8-12 arasinda. Bu da berat için iyi bir karne.Kalsa iyi olur, çünkü siyasette kirlenmemis genc bir adam. Gıderse üzülürüm. Hayırlısı olsun.

1
10
yanıtYanıtla
Ekonomi yerlerde sürünüyor.:

Lütfen,At gözlüğünü çıkarmanı rica ediyorum. Biraz gerçekci ol. Senin Damat, Sabah Akşam aklımızla alay ediyordu.

yanıt5
yanıt1
KARA iBiK-ANONiM FIKRA KOLLEKSiYONCUSU:

Kasim ayinin en güzel Temel fikrasi, amma güldüm haaaaa. . . Sagolasin kardes, fikralar kitabimin 1382. sayfasina kaydettim.

yanıt0
yanıt0
TERK OL:

MERTOL, senin 2 yillik üniversite iktisat ögrenimin var galiba, yoksa uzaktan egitim mezunu musun? Ahhhh anladim, imamhatip Ekonomi bölümünden mezunsun. . . . Mükemmelsin, mükemmelsin de en azindan ögrenimine yurtdisinda devam ederek bir ''ajan'' olabilirdin, yazik etmissin kendine bu beyinle. . .

yanıt1
yanıt0
Mir:

Şükür istifa eti kurtulduk

6
0
yanıtYanıtla
ENİS:

BERAT BEY''İN GÖREVE ATANMASI KADAR, GİTMESİ DE BANA GÖRE ENTERESANDIR. ENERJİ BAKANLIĞI GÖREVİ SIRASINDA ''YENİLEBİLİR ENERJİ(GÜNEŞ-RÜZGAR)''İLE DOĞALGAZ ARAMALARI İÇİN ARAMA VE SONDAJ GEMİLERİNİN ALINMASI PROJESİNDE ÇOK BÜYÜK EMEĞİ VARDIR. SAYIN C. BAŞKANIMIZIN''DÜŞÜK FAİZ İNADI''VE PANDEMİ SÜRECİNDE YAŞANAN BÜYÜK EKONOMİK KRİZİN HEM MALİYE, HEM DE HAZİNE GİBİ DEVLETİN PARA POLİTİKALARININ YÜKÜNÜ MAALESEF KALDIRAMAMIŞTIR. ESAS SEBEP, B. ARINÇ''IN ALEYHİNDEKİ AÇIKLAMALARINA BABASININ YANIT VERMEMESİDİ

0
6
yanıtYanıtla
DEMİR:

Enis. . . sen dolarla maaş alanlardansın belliki, biz 2300 tl alıyoruz, söylentisi bile yetti doların düşmesine. . . halkın yüzde 98 i istemiyor bu adamı ak partililerin bile yüzde 80 i istemediğine emin olabilirsin

yanıt1
yanıt0
MARTŞUBATTAN DAHAİYİ:

Allaha emanetsin. Sen gittin DoLaR düşmeye başladı. Sağlık sorununuda merak etmedim değil. Ak Partiden bi nedenden dolayı ayrılmak istese hep sağlık sorunu neden acaba :)

5
1
yanıtYanıtla
Birisi...:

Damat Ferit Paşa... :))

4
0
yanıtYanıtla
ÇOK NET BERATIN GİTMESİ HER ŞEYDEN İYİ:

canım yolun acık olsun sen gittin dolar düşmeye başladı allaha emanetsin. sağlık sorununuda merak etmedim degil :)

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title