Haberler

Hacıbaba Pastaneleri Şanlıurfa'da Yoğun İlgi Gördü

Güncelleme:

Soğuk baklavanın patentine sahip olan Hacıbaba Pastaneleri, Şanlıurfa'da gerçekleştirilen fuarda yoğun ilgi gördü. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hacıbaba Pastanelerinin ürünlerini beğendiklerini belirtti.

- Şanlıurfa'da Hacıbaba Pastanelerine yoğun ilgi

ŞANLIURFA - Soğuk baklavanın patentine sahip olan Hacıbaba Pastaneleri, Şanlıurfa'da gerçekleştirilen fuarda yoğun ilgi gördü.

Diyarbakır'da 38 yılı aşkın süredir tatlı sektöründe ün salan ve Türkiye'ye birçok farklı tat kazandıran Hacıbaba Pastaneleri, Şanlıurfa'da gerçekleştirilen tanıtım fuarında stant açtı. Soğuk baklava ile ün salan Hacıbaba Pastaneleri vatandaşların ilgi odağı oldu.

Fuar alanını gezen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hacıbaba Pastanelerinin standında tatlılardan tattı. Soğuk baklavanın tadını beğendiğini belirten Vali Şıldak, "Diyarbakır'dan gelen bir işletme, tadına baktık ve çok beğendik. Öneriyoruz, her damak tadı eminim ki keyif alacaktır. Urfa'da bu tanıtım günleri, kültür, sanat ve turizm günlerine renk kattı. İnsanlarımız da bolca rağbet ediyor. Devamında inşallah bunu bir festival olarak daha üst seviyede bir organizasyon şeklinde gerçekleştireceğiz. Hacıbaba Pastanelerinin bir şubesi de buraya yakışır" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, pastanenin ürettiği ürünlerin tümünü beğendiğini söyledi. Beyazgül; "Vatandaşlarımızın tadacağı kadar tatlı getirmişler. Hiç de kısıtlamamışlar. Ne kadar misafir gelirse gelsin biz hazırız diyorlar. Ama ayrıca bu lezzet de çok güzel bir lezzet. Bunun keşfedilmiş olması da çok önemli. Az önce tatlıyı yeniden tattık, çok hoşumuza gitti. Biz işlerinize bereket diliyoruz" diye konuştu.

Hacıbaba Pastanelerinin lezzetiyle tanışmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Siverek Belediyesi Başkanı Ayşe Çakmak, firmaya başarılar diledi. Çakmak, "Şanlıurfa'da birincisi düzenlenen Uluslararası Kültür ve Turizm Fuarında çok güzel bir firmamızla bir aradayız. Hacıbaba baklavaları ve tatlı severlerin buluştuğu bir yer yerdeyiz. Sunumu yapılırken de gördüğümüz kadarıyla da büyük bir rağbet gösterdi. Çok güzel, lezzeti olan, özellikle de soğuk baklavasıyla da ünlü bir firma. Bu güzel firmamızın lezzetlerini tattık hep beraber. Hacıbaba firmamıza başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

(MHİ-AKK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül Zeynel Abidin Hasan Şıldak Şanlıurfa Turizm Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title