Haberler

Ford Otosan'dan OSB'ye ziyaret

Güncelleme:

Ford Otosan Eskişehir Fabrikası'nın yeni fabrika müdürü Fırat Elhüseyni ve beraberindeki heyet, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret ettiler.

Ford Otosan Eskişehir Fabrikası'nın yeni fabrika müdürü Fırat Elhüseyni ve beraberindeki heyet, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Müdür Fırat Elhüseyni, Ford Otosan olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Müdür Elhüseyni, Eskişehir'in güçlü ve köklü bir sanayiye sahip olduğunu aktararak, şehrin kalkınması adına Eskişehir OSB yönetiminin çok başarılı işlere imza attığını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir OSB olarak yürütmüş oldukları projeler, devam eden çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ford Otosan'ın Eskişehir ve ülke ekonomisine yaptığı katkıyla çok değerli bir kuruluş olduğunu ifade eden Küpeli, Ford Otosan İnönü Tesislerinin Eskişehir'in önemli değerlerinden biri olduğunu söyledi. Ford Otosan İnönü Tesislerinde Türk mühendisleri tarafından geliştirilen çok sayıda yeni ürünün, dünyanın dört bir tarafına ihraç edildiğini belirten Küpeli, "Hızla büyüyen Ford Otosan tesisleri geliştirdikleri yeni ürünlerde Eskişehir sanayisinden çok daha fazla yararlanacakları, şirketler arası iş birliğinin daha da artacağına inanıyorum" dedi.

Nazik ziyaretleri için fabrika müdürü Fırat Elhüseyni ve beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Küpeli, yeni görevlerinde başarılar diledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ford Otosan Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title