Haberler

Fındık fiyatlarından memnun kalmayan çiftçi, "Para etmiyor" diyerek ağaçlarını kesti

Güncelleme:

Bu seneki fındık fiyatları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Giresun için 84 TL, levant için 82,50 TL olarak duyurulmuştu. Zonguldak'ta bir fındık üreticisi, fındık fiyatlarının açıklanmasının ardından tarlasındaki ağaçları baltayla kesti. Üretici, "Benim üretmiş olduğum bir kilo fındık, bir kilo çay almıyorsa, bir kilo peynir almıyorsa, bir kilo Zeytin almıyorsa buna uğraşmaya gerek var mı? Bunun için problemi kökünden halletmek lazım" dedi.

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Muhterem Şahin isimli fındık üreticisi açıklanan fiyatların açıklanmasının ardından tarlasındaki ağaçları baltayla kesti.

GİRESUN KALİTE 83 TL OLARAK AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine toplantısı sonrası "Fındık alım fiyatı Giresun için 84 TL, Ravent için 82,50 TL olarak belirlendi." diyerek fındık fiyatlarını duyurmuştu.

BALTAYLA KESTİ

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Çöngelli köyünde yaşayan fındık üreticisi Muhterem Şahin, fiyatların istenilen düzeyde olmadığını söyleyerek 6 dönümlük tarlasında bulunan fındık ağaçların bir kısmını baltayla kesti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"PROBLEMİ KÖKÜNDEN HALLEDİYORUM"

Fındığın toplama yevmiyesinin 500 TL olduğunu söyleyen Şahin, Muhterem Şahin, "Benim üretmiş olduğum bir kilo fındık, bir kilo çay almıyorsa, bir kilo peynir almıyorsa, bir kilo Zeytin almıyorsa buna uğraşmaya gerek var mı? Bunun için problemi kökünden halletmek lazım. Bahçeyi de bu şekilde kökünden hallediyorum. Allah Bismillah" diyerek baltayla fındık dalları kesmeye başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Zonguldak Giresun Zeytin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (60)

Ali Taşkın:

Gaber geber onu sandığa giderken düşünecektin daha dur sen dışardan ihraç olacak fındık

108
121
yanıtYanıtla
Kuman:

Ağzımaaa geldi küfür Yimee dee sustum babo Ne nasıl bir kindarlık. Halkına saygı duy

yanıt39
yanıt30
osman Öztürk:

Daha ihracatla ithalatı ayıramayan chp seçmeni.kendini alim sananlardan yani.şinfi bi şey daha diycem ama bu okudugunu da anlamaz.Bunlar hep seviye olarak böyle.

yanıt21
yanıt17
Vedat Arman:

Minor efendi. Sanki karşıda ekonomi profesörleri vardı da biz mi seçmedik. 10 bilinmez bir aradaydı. Kolumuz, başımız gidene kadar elimiz gitsin dedik. Devletin kademelerini pasta gibi paylaşıp seçime gidenlere karşı mecburen bir dönem daha RTE dedik.

117
100
yanıtYanıtla
ERKAN :

işte daha denemeden sen niyet okudukça çoook ağlarsınız daha

yanıt21
yanıt22
Mehmet YILMAZ:

Bu nasıl bir zihniyet ya. Neymiş başka adam yokmuş. Şu an çok mu iyi yönetiliyoruz? Yönetilseydik bu halde olmazdık. Neymiş Almanya bizi kıskanıyormuş. Avrupada insanlar açmış. Sizi böyle kandıranlara inandığınız sürece başımıza ne gelse azdır. Uyanın artık uyanın.

yanıt36
yanıt32
ihtiyar:

Erkan neyi denicez muhalefetin halı ortadayken ne yaşıyorsunuz siz iktidardan daha iyi muhalefet varda milletmi oy vermedi

yanıt18
yanıt8
Yusuf Saygın:

Bilmeyen de sanır ki onca ağaçtan bir iki kilo fındık çıkıyor. Şov peşinde siyasi bir aktör.

84
128
yanıtYanıtla
Yücel Soydan:

Adam ne yapsın isyan ediyor işte bir de kendini bilmeyen adama şov yapıyor diye yorum yapıyorsunuz

97
53
yanıtYanıtla
Demir Acer :

vurmus rakinin dibine sov yapiyor))) eline ne gecti?? lan yas agaci kestin yazik degilmi?

93
44
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title