Haberler

Emrecan Sabancı'nın dere yatağına saplanan lüks cipi traktörle kurtarıldı

Güncelleme:

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir otelde konaklayan Ali Sabancı'nın oğlu Emrecan Sabancı arkadaşlarıyla gezdiği sırada lüks cipi dere yatağına saplandı. Emrecan Sabancı ve arkadaşları otele götürülürken, cip de traktörle çekildi.

Olay sabah saatlerinde, Sapanca Ünlüce Mahallesi Sarp Deresi'nde meydana geldi. Sapanca'da bulunan bir otelde konaklayan Emrecan Sabancı 3 arkadaşıyla gezmek için otelden çıktı. Emrecan Sabancı, kullandığı 34 ES 640 plakalı lüks cipiyle girdiği dere yatağına saplanarak mahsur kaldı.

Emrecan Sabancı'nın lüks cipi dere yatağına saplandı

POLİS VE AFAD EKİPLERİ İMDADINA YETİŞTİ

Sabancı ve arkadaşlarının polisi arayarak yardım istemesi üzerine bölgeye, polis ve AFAD ekipleri geldi. Araçlarında yardım gelmesini bekleyen Sabancı ve arkadaşları, ekiplerin gelmesiyle araçlarından çıkartıldı. Sabancı ve arkadaşları, polis aracıyla güvenli bölgeye alındıktan sonra başka bir araçla kaldıkları otele gönderildi.

Emrecan Sabancı'nın lüks cipi dere yatağına saplandı

NAVİGASYON ŞAŞIRTTI

Sabancı ve arkadaşlarının battıkları orman yoluna navigasyonun yönlendirmesiyle girdikleri ve sonrasında araçları ile derede mahsur kaldıkları öğrenildi. Dere yatağına saplanan lüks cip bir traktörle dere yatağından çekilerek çıkarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ali Sabancı Sapanca Haberler

500

Yorumlar (49)

Habere bak:

habere bak beyfendinin cipi çamura saplanmış. . . Normalde herkesin başına gelebilecek birşey bunlara olunca haber değeri taşıyor demekki

86
7
yanıtYanıtla
Sahi:

Böyle haberler ile oyalıyorlar işte insanları. . .

yanıt28
yanıt0
Zafer korkut:

Bu insanlarin size ekmek kapisi acmaktan baska ne gibi kotulugu olduda hakaret ediyorsunuz sende girisim yap insanlara camur atma kimseninde bilmeden ahini almayin simdi dagilabilirsiniz ??

16
15
yanıtYanıtla
Izmirli:

Bedavaya mi maaş veriyor o verdiğinin 1000 katı kazanıyor o jip 2 milyon lira alda görelim haksız dağılım çok bu tc de çalışmayan avrupada 1500 euro aliyor

yanıt0
yanıt0
Köylü:

Navigasyon sasirmis..inandik. Aktion, heyecan yapacakdik diyemiyor. Ne isin var orada. Ceza kesin masraflari da karsilasin. Cevreyi de kirletmis. Aganin oglu.

25
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

jip çamura batmış gençler heyecan peşinde yardıma afad gidiyor biz direk köyden traktör bulurduk ama devletimin polisi afad ı bunlara yardıma koşuyor paranın gücü diyelim

26
3
yanıtYanıtla
Jeol.Müh. Behzat Gönül:

Hayatı öğreniyorlar amcası. Hayata 1-0 da başlasalar hayat okulu cook uzundur. Geçmiş olsun.

yanıt2
yanıt1
ADALET:

Bakış açınız doğru değil. bu sadece zenginlikle alakalı değil. bazen teknoloji hırsızları sizlerin zengin diye baktığınız insanları kaçırıp kafasına sıkıyorlar. zenginlik sadace bol para değil amcaları holdingin içerinde infaz edilmişti. evet zenginler ama hayatları bazen para düzmanları yüzünden karara biliyor. hayat risk dolu herkez için.

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

vay be biz saplansak çamura gelen giden olmaz PARAnın gücü

24
5
yanıtYanıtla
halktan zaaar:

boş yapma kardeş cebinde telefonun yoksa orda ne işin var yardım çağıracak aklında mı yok ki geleni geçeni bekliyorsun

yanıt3
yanıt8
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title