Haberler

Dünyanın En Mutlu İşi Ödüle Doymadı

Hakkında hiç şikayet olmaması nedeniye "Tüketici Tavsiye Ödülü"nün sahibi olan, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü'nün de dünyanın en iyi lezzeti seçtiği Waffle'cı Akın, bu kez Singapur'dan ödülle döndü.

Hakkında hiç şikayet olmaması nedeniye "Tüketici Tavsiye Ödülü"nün sahibi olan, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü'nün de dünyanın en iyi lezzeti seçtiği Waffle'cı Akın, bu kez Singapur'dan ödülle döndü. Singapurlu ithalatçıların en iyi satın alma kararlarını verebilmeleri için düzenlenen Lezzet Ödülü'nde altın madalyaya layık görüldü.

"Waffle Mutluluktur" sloganıyla 28. şubesini Alaçatı'da hizmete açan Waafle'cı Akın, ödül yağmuruna tutuldu. İlk ödülünü 2012 yılında Tüm Tüketicileri Koruma Derneği'nden alan Waffle'cı Akın, hiç şikayet gelmemesi nedeniyle "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" logosuna hak kazandı. 2017 yılında ise yine aynı derneğin "Tüketici Ödülü" olan "Altın Marka"ya layık görülen Waffle'cı Akın, aynı yıl kalite ve lezzetini dünya genelinde ilan etti. Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü'nün Belçika'da düzenlediği ve 120 ülkenin 2 binin üzerinde ürünle katıldığı yarışmada "Üstün Lezzet Ödülü"ne layık görüldü. Böylece Waffle'ın ana vatanı Belçika'yı lezzet konusunda tahtından indirdi.

Waffle'cı Akın, geçtiğimiz 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nde bir ödül daha kazandı. Kuruluşunun 25. yılını kutlayan Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği'nin düzenlediği yarışmada Avrasya Kalite Ödülü'nün sahibi oldu. Geçtiğimiz hafta ise Waffle'cı Akın bir uluslararası ödüle daha hak kazandı. İthalatçılara en iyi lezzete giden yol haritasını sunmak için Singapur Gazetesi öncülüğünde düzenlenen Singapur Lezzet Ödülü yarışmasında altın madalyanın sahibi oldu.

Dünyanın en mutlu işi

Waffle'cı Akın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Geren, hem tüketiciler hem sektör hem de lezzet düşkünleri tarafından aldıkları ödülün bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Yıl sonuna kadar 50 şubeye çıkma hedefleri olduğunu belirten Geren, girişimcilere kapılarını açtıklarını belirterek "İşimizi mutlulukla yaptığımız gibi bunu paylaşmak da istiyoruz. Türkiye'nin 81 ilinde bu mutluluğu görmek istiyoruz. Çünkü 7'den 70'e herkesin sevdiği bu lezzet ödüle doymadığı gibi yatırımcıyı da mutlu edecek potansiyele sahip. Dünyanın en iyi lezzetiyle dünyanın en mutlu insanı olmak isteyen herkese kapımız açık" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği Singapur Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title