Haberler

Dicle Elektrik Batman'daki Yatırımlarını Değerlendirdi

Dicle Elektrik, sorumluluk bölgesindeki Batman’da bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirdi.

Dicle Elektrik, sorumluluk bölgesindeki Batman'da bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirdi.

Yöneticiler ve mühendislerle bir araya gelen İl Müdürü Yusuf Açar, hak, hukuk ve adalet kavramlarına da bağlı kalarak tüketicilere kesintisiz enerji vermek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başta 2018 yılı olmak üzere il genelinde bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan yatırım projelerinin değerlendirildiği toplantıda kışa hazırlık amacıyla yapılan bakım ve onarım çalışmaları da ele alındı. Toplantıya katılan mühendisler, çalıştıkları birimin tamamladığı ve devam eden yatırım projeleri hakkında bilgiler verdi. Toplantıda, yatırım projelerinin uygulanması ile ilgili ciddi bir sorun bulunmadığı, çalışmaların planlanan takvime uygun yürüdüğü sonucu ortaya çıktı.

Toplantıda yönetici ve mühendislere seslenen Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürü Yusuf Açar, her çalışanlarının görevlerini yaparken hak, hukuk ve adalet gibi kavramlara son derece dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Şirket olarak bu konularda taviz vermediklerine dikkat çeken İl Müdürü Açar, "Enerji, günümüzde hayatın döngüsünü sağlayan en önemli materyallerden biri haline geldi. Müşterilerimize kesintisiz ve kaliteli enerji vermek görevimizdir. Bunu yaparken hakkaniyetten şaşmayacağız, hukuka uygun davranacağız ve adil olacağız. Daha iyiye ulaşmak için ise var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Batman'da her gün daha iyiye gittiğimizi söyleyebilirim" dedi.

"Daha hızlı olacağız"

İl Müdürü Yusuf Açar, yatırım ve bakım onarım çalışmalarının yanı sıra müşterilerinin taleplerinin değerlendirilmesi, uygun olanların hayata geçirilmesi konusunda daha hızlı olmak durumunda olduklarına dikkat çekti. Açar, şehir merkezlerinin yanı sıra ilçe, belde, köy ve mezralarda yaptıkları çalışmaların önemine değinirken ise, hizmet konusunda gevşemenin kabul edilemeyeceğini ifade etti. Toplantı, kışa hazırlık amacıyla il genelinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında yapılan sunumların ardından sona erdi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yusuf Açar Batman Dicle Ekonomi Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title