Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Körfez turuna çıkıyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıkıyor. Önemli anlaşmaların imzalanacağı tur sırasında Erdoğan mevkidaşlarıyla da görüşecek.

Seçim sonrası temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürmesi planlanan Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan beraberindeki heyetle birlikte sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret edecek. Burada çeşitli alanlarla anlaşmalar imzalayacak olan Cumhurbaşkanı, mevkidaşlarıyla da bir araya gelecek. Erdoğan son gün ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidip havalimanı açılışına katılacak.

PEŞ PEŞE 3 ÜLKEYE GİDECEK

Erdoğan, yurt dışı ziyaretlerine haftanın ilk gününde Suudi Arabistan ile başlayacak. Cidde'de Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salı günü Suudi Arabistan'dan Katar'a geçecek. 8 aylık bir aradan sonra gideceği Doha'da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya gelecek. Erdoğan'ın Körfez turundaki son durağı, Birleşik Arap Emirlikleri olacak. Cumhurbaşkanı, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile çarşamba günü Abu Dabi'de buluşacak.

"YATIRIMCILARIN İLGİSİ YÜKSELDİ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla birlikte dost ve kardeşlerimiz başta olmak üzere uluslararası yatırımcıların ülkemize yönelik ilgisi yükseldi" dedi.

ANLAŞMALAR İMZALANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beraberinde bazı bakanlar ve iş insanları ile yapacağı ziyaretlerde mevcut ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak. Özellikle yeni ekonomik iş birliği fırsatları konuşulacak. Bu çerçevede, Türkiye'nin üç ülkeyle de çeşitli alanlarda anlaşmalar imzalaması bekleniyor.

KKTC'DE HAVALİMANI AÇILIŞINA KATILACAK

Erdoğan, 3 gün sürecek Körfez turunun ardından yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek. Lefkoşa'da yapımı tamamlanan yeni Ercan Havalimanı'nın açılışını Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde gerçekleştirecek. Erdoğan, "İnşallah 20 Temmuz'da buraya inmeyi planlıyorum" dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

Birleşik Arap Emirlikleri Suudi Arabistan Körfez Katar Politika Dünya Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

sade vatandaş:

araplardan para istemeye gerek kalmadı sayın şimşek petrole gaza koyulan vergiyle halletti alınan bu vergilerle artık imf ye bile kredi verecek duruma geldik

145
4
yanıtYanıtla
Nahit Büyükdağ:

mazot 33,07 olmuş

137
10
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu gidisle yakinda ülkemizin emeklileri suriyeye göc etme mecburiyetinde kalirlar herhalde suriyede kiralar bizdekinin dörte biri 900 gr ekmek 55-60 kr. benzin 7 tl. zeytin peynir et bizdekinin yari fiyatinaymis ben 6 ay Türkiyede hastaligimdan dolayi 6 ay almanyada yasiyorum yani ülkemizdeki emekli ve asgari ücretliye göre ben nispeten tuzu kuru alman emeklisi sayilirim ama bu ne pahalilik kardesim bizim ülkemiz gelirde degil pahalilikta almanya ile ayni seviyeye gelmis cok yazik.

yanıt64
yanıt4
Mehmet YILMAZ:

Daha durun bu zamların yansımalarını aldigimiz ürünlerde daha görmedik. Türkiye Yüzyılı

137
4
yanıtYanıtla
Mecit Korkmaz:

Avrupa bizi kıskanıyor neden bizde böyle halk yok diye ??

110
3
yanıtYanıtla
Alkurt:

SEVGILI CUMHURBASKANIM, BIRAKIN ÜLKE ÜLKE DOLASMAYIDA ÖNCE KENDI ÜLKE VATANDASLARINIZI KURTARIN..MUTFAK IHTIYACINA ZAM, BENZINE ZAM, KIRAYA ZAM, OTOMOBILE ZAM, YOLCULUGA ZAM, MARKET SAHIPLERI KAFAYA GÖRE ZAM, ELEKTRIK VE SUYA ZAM..VS ...YA SABIR ALLAHIM..YETER YA YEEETTTER YA

98
10
yanıtYanıtla
Mustafa M Bilgin:

Ülkenin anahtarını araplara verin de bitsin bu iş

88
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

Türkiyeyi Türksüzlestirme kültürümüzü yozlastirip yok etme ve icerden milliyetci duygulari direnci cürütme projesi asagi yukari tamamlandi sayilir bu dogurganlik ve 2-3 esle 10-15 yila kadar nufusun nasil degistigini hep beraber görecegiz iste o zaman bunlar ikdidarda olmayacak ama bizim halkimiz icinde cok gec olacak.

yanıt11
yanıt0
Merdan:

Oh ohh ohhh ogggg ogggggg ohhhgggggg

84
6
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Ortalıkta bir tane trol kalmamış :)))

86
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title