Haberler

Görüntü Togg'un araç kamerasından! Direksiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan var, çalan şarkıya dikkat

Güncelleme:

Togg'un sürücü koltuğuna oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan yanında eşi Emine Erdoğan'ın da olduğu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Erdoğan paylaşımına, "İşte fabrika, işte banttan indirdiğimiz ilk akıllı cihaz, işte Cumhuriyetimizin yeni asrının ilk kıvılcımı" notunu düştü. Togg'un araç kamerasına yansıyan görüntülerde, yolculuk sırasında "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısının çalması dikkat çekti.

Togg'un üretim tesisi, 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. İlk aracı banttan indiren Erdoğan, sosyal medya hesabından Togg'un araç kamerasına yansıyan görüntülerini paylaştı. Direksiyona geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında eşi Emine Erdoğan otururken, arka koltukta ise Togg CEO'su Gürcan Karakuş vardı.

ARABAYI SÜRERKEN ŞARKI DİNLEDİ

Yolculuk sırasında Emine Erdoğan arabanın sessiz olmasına dikkat çekerken, Karakuş da aracın 100 km'ye 4.7 saniyede çıktığını belirtti. Erdoğan, Togg'u sürerken "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısını dinledi.

MESAJLA BİRLİKTE PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımına, "İşte fabrika, işte banttan indirdiğimiz ilk akıllı cihaz, işte Cumhuriyetimizin yeni asrının ilk kıvılcımı… İşte Türkiye Yüzyılı" notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'u sürerken ki görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı

''ÇILGIN TÜRKLER GELİYOR DİYECEKLER''

Erdoğan fabrikanın açılışında yerli araç Togg için, "Şimdi Togg Avrupa'nın yollarına bütün bu modelleriyle girdiği zaman ciddi manada tutuşacaklar. Ne diyecekler, çılgın Türkler geliyor diyecekler. Togg ülkemizin güçlü yarınları için işte bu ortak hayali kurmanın tadını hepimize yaşatan projenin adıdır. Seri üretim bandından indirip sizlerin huzuruna çıkardığımız bu ilk araçla 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşüne şahitlik ediyoruz. Bir tarafta kırmızı bir tarafta beyaz. Ne anlama geldiğini herhalde anlıyorsunuz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan yerli oto TOGG Haberler

Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

ABD Başkanı Biden: İsrail, Hamas'a yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sundu

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

İsrail Başbakanı Netanyahu, harita krizi sonrası Fas'tan özür diledi

İsrail Başbakanı Netanyahu, harita krizi sonrası Fas'tan özür diledi

500

Yorumlar (5)

Ali Ozan:

Videonun ilk başladığı saniyelerde seyir halindeyken sağ arka kapı Aralık kapanmamış tam acaba yarım açık kalan kapı uyarı ikazlı olmayabilir mi bu arabada

15
4
yanıtYanıtla
Çamlica Gazoz:

Biz alamayız diyenler almanyadada herkez mercedes alamıyor ama her alman arabasıyla övünür.lutfen yapılana taş koymayın reis her hedefini başarıyor sırada uçak var insalkah

9
10
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Keşke suyla.giden yapsaydılar

11
6
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

Asiri Haberler sisiriyor insallah denildigi gibi olur.

7
8
yanıtYanıtla
Sevil:

Zenginler biner,,,fakirler izler herzaman olduğu gibi ??onun farını bile alamayiz,,paranın içinde yüzenler alır saltanat onlara

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title