Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail ile enerji alanında iş birliği sinyali: Duyduğunuzda 'Bu da nereden çıktı' diyeceksiniz

Güncelleme:

Normalleşme adımları atılan Türkiye-İsrail ilişkileriyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülkenin Doğu Akdeniz'de birlikte çalışabileceğine yönelik sinyaller verdi. İkili ilişkilerde atılabilecek en önemli adımlardan birinin doğal gaz olabileceğini söyleyen Erdoğan, "Yaptığımız görüşmelerle birlikte önümüze enerjide çok daha farklı alanlar açılacak ve duyduğunuzda 'Bu da nereden çıktı' diyeceksiniz." dedi.

NATO Liderler Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada Türkiye-İsrail ilişkileriyle ilgili önemli değerlendirmeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-İsrail ilişkileriyle ilgili şunları söyledi:

"En önemli ziyaretlerden bir tanesi de İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un ziyaretiydi. Biz bu süreçte İsrail Başbakanı Benet'in de gelme durumu söz konusu. Onun da gelişiyle birlikte Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni bir süreci başlatma durumumuz olabilir. Bunun Filistin meselesine de olumlu yansımaları olacağına inanıyoruz.

"DOĞU AKDENİZ'DE BİRLİKTE NELER YAPABİLİRİZ"

Burada tabii daha çok Doğu Akdeniz ile ilgili birlikte neler yapabiliriz konusu var. İkili ilişkilerde birlikte atabileceğimiz en önemli adımlardan biri olarak doğal gaz konusu öne çıkabilir. Enerji alanındaki görüşmelerden inşallah dört dörtlük bir sonuç çıkacak. İlk görüşmeleri yaptık, devamında açıklamasını yapacağız. Yaptığımız görüşmelerle birlikte önümüze enerjide çok daha farklı alanlar açılacak ve duyduğunuzda 'Bu da nereden çıktı' diyeceksiniz.

"ENERJİ BAKANINI İSRAİL'E GÖNDERECEĞİZ"

Bunların değerlendirmeleri için önce Dışişleri Bakanımı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımı, taraflar tarih belirledikten sonra İsrail'e göndereceğiz. Bu görüşmeleri Dışişleri Bakanımızın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızın İsrail'de yapacakları çalışmayla başlatmış olacağız."

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (23)

corci:

Haydi bakalım yandaşlar, şimdi de israilsever olacaksınız ona göre

145
32
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Şimdi ne satacaklar acaba. Satılacak ne kaldı.

101
44
yanıtYanıtla
Ali Demir:

kardeş ülke israil can can azerbaycanın yerini alırsa bu israil hiç şaşırmayin :)))))

113
26
yanıtYanıtla
slim shady:

Eyvah yunanistan kızacak puahahah! Uyanık yunanlıya bak, koca Türkiye varken seni kim ne yapsın!

40
67
yanıtYanıtla
Ömer Can:

Siyasette duygusallığı yer yoktur. Çıkarların olduğu sürece herkesle masaya oturulabilir.

20
65
yanıtYanıtla
oguz:

Anlamadıgım şey mavi marmara olayı,israil rum yunanin bize karşı yaptıkları ıttıfaklar ve yahudilerin elindeki akan mazlum kanı ve asla israille bir aya gelmem diyen birinin ne oldu da böyle degişmesi

71
5
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

İsrailin Mavi Marmara olayı nedeniyle tüm dünya önünde Türkiyeden özür dilediğini bilmediğinden anlamadığın normal. Ayrıca ağababaları Yunanı ve İsraili yalnız bıraktığı için Türkiyenin elini bükemediler, öpmeye Ankaraya geldiler...

yanıt6
yanıt55
ferfer:

özür falan dileyen olmadı nerenden uydurdun onu????tam tersine özür dilenecek bi durum yok dendi sen kendi kendine partiyi sahiplenmek için kafanda kuruyorsun anlaşılan:))))

yanıt47
yanıt3
muhasebe muhasebe:

karlı dağlar a cevap.bu kadar kendimizi dev aynasında görmeyelim.şu anki durumla ülkemiz malesef tüketim canavarı.o yüzden herkes cebi hatırına bize saygı duyuyor,yoksa bizden korktuklarından değil.örnek vereyim,iphone türkiye ye ambargo koysa binlerce genç var kahrından acilde yatar.yemeden içmeden kesilirler.

yanıt20
yanıt5
Seven Devrim:

is biligi yapin daha cok güclendirin ISRA ili daha fazla katliam yapsin .Yaziklar olsun hic beklemezdim

50
21
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title