Haberler

Çorum İskilip İlçesine Organize Sanayi Bölgesi Kuruldu

Güncelleme:

Çorum Valisi Zülkif Dağlı, İskilip ilçesine organize sanayi bölgesi (OSB) kurulduğunu bildirdi. İskilip OSB'nin hayırlı olmasını dileyen Dağlı, sürece ilişkin bilgiler verdi.

Çorum Valisi Zülkif Dağlı, İskilip ilçesine organize sanayi bölgesi ( Osb ) kurulduğunu bildirdi.

Dağlı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğündeki proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, İskilip OSB Müdürlüğü kuruluşuyla ilgili işlemlerin tamamlandığını, evrakın Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderildiğini söyledi.

İskilip OSB'nin hayırlı olmasını dileyen Dağlı, sürece ilişkin "İl Genel Meclisimizi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımızı ve İskilip Belediyesi Meclisimizi olağanüstü toplantıya çağırmak suretiyle kararlarımızı aldık. Tüm prosedürler tamamlandı. Müteşebbis heyetimizi oluşturduk, kararımızı da göndermiş olduk." bilgisini verdi.

Dağlı, Alaca ilçesine OSB kurulması için de çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Sanayi üretimi ve ihracatıyla öne çıkan Çorum'da kent merkezi ile Osmancık ve Sungurlu ilçelerinde 3 OSB bulunuyor. İskilip'e kurulacak 4. OSB ile kentin üretim ve istihdam kapasitesinin artırılması hedefleniyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Zülkif Dağlı İskilip Çorum OSB Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title