Haberler

Coco Cola, koronavirüs nedeniyle binlerce kişiyi işten çıkaracak

Güncelleme:

Koronavirüs salgını salgını nedeniyle krize giren dev şirketler arasına Coca Cola da girdi. 2020 yılının ikinci çeyreğinde satışları yüzde 28 düşen dev şirket, binlerce personelini işten çıkaracak.

Coca-Cola, koronavirüs salgını süresince azalan içecek satışları nedeniyle binlerce kişinin işine son verecek. Şirket aynı zamanda iş ünitelerinin sayısını da düşürecek.

ÖNCELİK GÖNÜLLÜ OLANLARIN

CNN'in aktardığı habere göre, şirketten yapılan açıklamada işten çıkarmalar gönüllü ve istemsiz olarak iki şekilde gerçekleşecek. Şirket önce ABD, Kanada ve Puerto Rico'daki 4 bin personele teklifte bulunacak. Daha sonra benzer bir planı diğer ülkelerde de uygulayacak. Teklifi kabul eden personel sayısı arttıkça istemsiz işten çıkarma sayısı azalacak.

86 BİN 200 PERSONELİ BULUNUYOR

Şirket toplam kaç kişinin işine son verileceğini açıklamadı ancak şirketin küresel işten çıkarma masrafının 350 milyon dolar ile 550 milyon dolar arasında değişebileceği söylendi. 31 Aralık 2019 verilerine göre, Coca Cola'nın 10 bin 100'ü ABD'de olmak üzere toplam 86 bin 200 personeli bulunuyordu. Coca Cola'nın ikinci çeyrek satışları yüzde 28 oranında düştü.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Coca Cola Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

GARIBAN:

beter olsun siyonist uşakları

15
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın...:

Onlara bişey olmaz dostum olan orda çalışan garibana olur.

yanıt9
yanıt1
dede:

bir kolayı 8 liraya kaktırmaya çalışırlarsa düşer tabi, beter olsunlar

11
1
yanıtYanıtla
HARAM:

bu pis içecek haramdır , bu pis şirkette çalışmakda haramdır. iyi olmuş. inanın bana bira için daha az günaha girersiniz , en azından müslüman katillerine silah parası vermeden kendinize zarar vermiş olursunuz.

4
7
yanıtYanıtla
dede:

geldi fetvaya adnan oktarın kız kardeşi

yanıt5
yanıt0
ajan:

satışların azalmasında ki en büyük neden dünya daki ülkelerin yüzde 80 nin iç savaşta olması. . . Zaten kola yı en çok asya ve afrika tüketiyordu onları da mahfettiniz adamlar nasıl alıp içecek

6
0
yanıtYanıtla
şalgamcı hakkı:

bunca zaman kazanacağını kazandı zaten

4
1
yanıtYanıtla
Ben:

Gariban in ekmeğiyle oynamayin

3
0
yanıtYanıtla
HALK:

Eskiden içince güzel bi tadı vardıŞimdi bildiğin Şekerli su Fiyatlar artınca Malzemeden çalmışlar

1
1
yanıtYanıtla
ADALET:

aç köpekler. trilyonlarca kazandınız mezarda para gecmiyor bırakında insanlar ekmeğini kazansın

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title