Haberler

Çarşamba'ya 5 Milyon Liralık Alt Yapı Yatırımı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Çarşamba ilçesi Dikbıyık bölgesinin alt yapı sorununu çözmeye kararlı olduklarını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Çarşamba ilçesi Dikbıyık bölgesinin alt yapı sorununu çözmeye kararlı olduklarını belirtti.

Çarşamba ilçesi Dikbıyık bölgesindeki muhtelif çaplarda kanalizasyon ve yağmur suyu yapım işi projesinin 5 milyon liraya mal olacağını söyleyen SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, "Projeye 10 gün önce başladık. Proje kapsamında 8 kilometre kanalizasyon ve 4 kilometre de yağmur suyu olmak üzere toplam 12 kilometre altyapı hattı yapılacak. Bu büyük projenin 1 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor" dedi.

Çarşamba İlçesi Dikbıyık bölgesine şimdiye kadar yapılan en büyük alt yapı yatırımlarından biri olduğunun altını çizen Kamil Demircioğlu, " Dikbıyık, 2014 yılı 30 Mart yerel seçimlerinden önce Çarşamba ilçesine bağlı bir belde belediyesi idi. Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Belediyesi sınırları genişleyince Dikbıyık, Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırlarına katıldı. Uzun yıllardır, maddi imkansızlıklar nedeniyle yapılamayan ve evlerinde fosseptik bulanan ve altyapısı olmayan, Dikbıyık bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın sorununu SASKİ Genel Müdürlüğü çözecektir. İlçelerdeki altyapı sorununu çözmek için elimizi taşın altına koyduk. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız" diye konuştu.

Öte yandan, SASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Dairesi Başkan Vekili ve Kanalizasyon Etüt Proje ve Yapım Şube Müdürü Nihat Mıhçı ile Çarşamba Bölgesi Sorumlusu ve Proje Kontrolörü Çevre Mühendisi Ufuk Demircioğlu, inşaat sahasında incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden, çalışmalar hakkında bilgi aldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kamil Demircioğlu Çarşamba Ovası Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title