Haberler

James Bond'un Arabasını Çaldılar!

Güncelleme:

Dünyanın en önemli "gizli ajanı" Bond, sıradan bir hırsızlığın kurbanı oldu!

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan, serinin 24. filmi "Spectre"de kullanılacak Range Rover'ların, Jaguar Land Rover'ın Almanya'daki merkezinden çalındığı ortaya çıktı. Filmde kullanılmak üzere özel olarak hazırlanan ve çalınan araçlar hakkında detaylı bilgi verilmedi.

KAMUOYUNDAN GİZLENDİ

Çalınan araçların Range Rover Sport ve Jaguar olma ihtimalleri büyük. Söz konusu hırsızlık olayının ekim ayında gerçekleştiği, ancak kamuoyundan saklandığı kaydedilirken, çalınan toplam 5 aracın değerinin 1 milyon doların üzerinde olduğu belirtiliyor.

ASIL ARAÇ ÇALINMADI

Söz konusu araçların, Alpler'de yapılacak çekimlere taşınmak için Almanya'da beklediği, bununla birlikte çalınanlar arasında James Bond'un asıl otomobili olan Aston Martin DB10'un bulunmadığı da vurgulanıyor. Film, 2015 yılında vizyona girecek.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Range Rover James Bond Almanya Jaguar Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

21 bela diyarbakır:

yazık verin şu adamın arabasını ağlıyo garibim:))

9
3
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

3 cu dunya ulkesi oldu avrupa Hele ingiltere her tarafta tekerleri sokumus camlar koltuklari sokulmus arabalar Hirsiz yuvasi

3
0
yanıtYanıtla
RemzimobilWeb@haberler.com:

Filmin reklamini simdiden yapiyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title