Haberler

Bomba iddia: Erdoğan, Kabine sonrası bayram ikramiyelerinin 10 bin TL'ye yükseltildiğini açıklayacak

Güncelleme:

Yerel seçim miting programlarına ara veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kabine toplantısına başkanlık edecek. Ekonomideki son durum, iç ve dış politikadaki gelişmeler, yerel seçim ve öğretmen atamalarının masaya yatırılacağı zirveyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Erdoğan'ın kameralar karşısına geçerek 3 bin liraya çıkartılan emeklinin bayram ikramiyesinin 10 bin liraya yükseltildiğini duyuracağı öne sürüldü.

31 Mart yerel seçimleri öncesi milyonlarca emekliyi sevindirecek bir iddia kulisleri hareketlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün gerçekleşecek Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçerek 3 bin TL olarak açıklanan emekli bayram ikramiyelerinin 10 bin TL'ye yükseltildiğini duyuracağı öne sürüldü.

KABİNE BUGÜN ERDOĞAN BAŞKANLIĞINDA TOPLANIYOR

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 15.00'te başlayacak. Enflasyonla mücadele başta olmak üzere ekonomideki son durum değerlendirilecek. Ramazan ayı yaklaşırken fahiş fiyat artışı yapılmaması için ele alınacak tedbirler de görüşülecek.

Bomba iddia: Erdoğan, Kabine sonrası bayram ikramiyelerinin 10 bin TL'ye yükseltildiğini açıklayacak

SEÇİM GÜNÜ İÇİN TEDBİRLER GÖRÜŞÜLECEK

Toplantının gündeminde, 31 Mart yerel seçimlerinin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınacak tedbirler de yer alacak. Yurt içi ve sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları ve F-16 tedarik sürecindeki son durum değerlendirilecek.

TÜRKİYE'NİN GAZZE DİPLOMASİSİ

Dış politikada da ana gündem Gazze olacak. İsrail'in yaptığı katliamı durdurmak için Türkiye'nin yürüttüğü diplomasi istişare edilecek.

Bomba iddia: Erdoğan, Kabine sonrası bayram ikramiyelerinin 10 bin TL'ye yükseltildiğini açıklayacak

MİLYONLARCA EMEKLİYİ HEYECANLANDIRACAK İDDİA

Milyonların gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği Kabine toplantısına çevrilirken kulislere düşen iddia ise büyük ses getirdi.

"ERDOĞAN KAMERALARIN KARŞISINA GEÇİP..."

Emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin 2 bin TL'den 3 bin TL'ye çıkarılması ve iki bayram için toplam 6 bin TL ödeme yapılacağının açıklanması emeklilerin tepkisini çekerken Erdoğan'ın bugün yapılacak Kabine'nin ardından kameraların karşısına geçerek emeklinin bayram ikramiyesini 10 bin TL olarak açıklayacağı iddia edildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Kabine Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (77)

soner keskin:

Emekli maaşlarına seyyanen zam verilmeli , ikramiye çözüm değil.

599
23
yanıtYanıtla
Spectrum:

Maaşlara zam demek piyasa ürünlerinede zam demektir. Aynı orantıda ilerliyorsa zam hiç bir işe yaramaz. Eğer alım gücünü artırmak ve ekonominin düzelmesini istiyorsanız ithal ürün tüketimini minimuma düşürüp, üretime geçmeniz gerekir. Yerli malı yurdun malı politikası izlemediğiniz sürece ekonomi bir arpa boyu ilerlemez. İthalat eğer ihracattan yüksek ise kasa sürekli açık verir ve enflasyon hızla yükselir. Hayat toprakta başladı o zaman bi toprağa el atıp çiftçilik ve hayvancılığa el atılmalı

yanıt96
yanıt13
Merdan:

Ne yaparsan yap, olmuyor artık.

yanıt95
yanıt3
Mert Aci:

Çok haklısınız. İkramiyeye yapılacak artış emekliyi mutlu etmez.

yanıt79
yanıt1
Spectrum:

Olmuyor diye bir şey yok. O zihniyetle zaten geri kalıyoruz. Zamanında Almanya'nın içinde bulunduğu durum bizden çok daha kötüydü. Ama Merkel ne yaptı? Dış alımı kapattı, ülke içi üretime geçti, yerli malı yurdun malıdır halkın kazanması gerekiyor dedi ve şimdi ki haline getirdi. Almanya şu an sahip olduklarını Merkel'e borçludur..

yanıt43
yanıt4
Merdan:

Reis herşeyin bir sonu var.

yanıt47
yanıt3
Merdan:

Emekliye 10 bin az ama kasada para yok.

yanıt19
yanıt14
dzsaburak dzsaburak:

Önemli olan maaş

394
7
yanıtYanıtla
Mehmet Varol:

Allah ta seni sevindirsin reis

45
340
yanıtYanıtla
masteng aston:

Sewindirdi zaten sadik kullari nasip etti.surusu dar reisin.

yanıt78
yanıt13
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title