Haberler

Yeni kullanıcı sayısı 10 milyona ulaşan BiP'in indirme sayısı 60 milyonu geçti

Güncelleme:

WhatsApp'tan kaçanlar iletişim ve yaşam platformu BiP'e geçiyor. Yerli uygulama son 6 günde 10 milyon yeni kullanıcı rakamına ulaştı. Platform toplamda 60 milyondan fazla indirildi.

Turkcell'in İstanbul ve Ankara'daki yüksek güvenlikli veri merkezlerinde korunan BiP'in, son 6 günde 10 milyon yeni kullanıcıya ulaştığı ve toplamda 60 milyondan fazla indirildiği açıklandı. Platformun kullanıcılara, 10 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşme dışında kaybolan mesajlar, 'acil durum butonu', 106 dilde anlık tercüme, kişiselleştirilmiş menü gibi özellikler sunuyor. Ayrıca BiP'te masaüstü bilgisayar uygulamasından veya sadece bir internet tarayıcı üzerinden de mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme de yapılabiliyor.

"UYGULAMA MARKETLERİNDE ÜST SIRADA"

Açıklamanın devamında, "Son günlerde bireysel ve kurumsal kullanıcılardan gelen yoğun talebin ardından BiP, uygulama marketlerinde 'Ücretsiz En Popüler' ve 'Trend Olanlar' kategorisinde üst sıraya taşındı. BiP, 50 milyonun üzerinde indirme ve 1 milyonun üzerinde kullanıcı yorumuna ulaştı. BiP, kullanıcılardan olumlu yorumlar alıyor" denildi.

"KULLANICILARIMIZIN HASSASİYETLERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, "Operatör bağımsız 192 ülkede kullanıma sundukları BiP'in sadece ülkemizde değil Pakistan, Hindistan, Almanya, Suudi Arabistan'da kullanıldığını, bu ülkelerde günlük 1.5 milyona yakın kullanıma ulaştıklarını ve bu durumdan ötürü büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Turkcell olarak yıllardır ' Türkiye'nin verisi Türkiye'de kalsın' prensibi doğrultusunda geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerin veri tabanlarını ülkemizde kurduğumuz veri merkezlerimizde tutuyoruz. Kullanıcılarımızın hassasiyetlerini çok önemsiyor, onlardan gelen talepler doğrultusunda uygulamamızı daha da geliştirmeye devam ediyoruz. Gizlilik politikasındaki güncelleme ve sadeleşme ile kullanıcılarımız, hangi verilerin ne için kullanılacağına ilişkin daha net ve anlaşılır bir açıklamaya erişebilirler" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Türkiye Ankara Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
500

Yorumlar (10)

uCube:

Kusura bakmayın da, acaba Bip neleri paylaştığını göremeyecek kadar kör topluluk olabilir mi? Önce bir Bip, nasıl bir gizlilik sözleşmesi var, onu iyi okusunlar anlasınlar. Hangi bilgileri topladığına falan baksınlar. ;))

9
4
yanıtYanıtla
cem:

aynen la bip whatsapp dan daha çok şeyler topluyor. En iyisi signal

yanıt1
yanıt0
YERLİ YAZILIM:

EĞER REİSÇİYSENİZ YERLİ YAZILIMA GEÇİN DEĞİLSENİZ GEÇMİŞ OLSUN :)

0
5
yanıtYanıtla
RVR:

Telegram candır

2
3
yanıtYanıtla
.:

Whatsapp''ı silenler instagram ve facebook''u da telefonlarından kaldırıp hesaplarınıda silmedikten sonra hiçbir anlamı yok . Öte yandan telegram''ın whatsapp''tan hiçbir farkı yoktur . Bilgilerini amerika değil ruslara satmış oluyorsun . Bu konuda en iyisini yapan ise çin devletidir . Neredeyse bütün sosyal medya ve arama motorlarının hepsi yerlidir . Adamlar boşuna geleceğin süper gücü olmayacak . Kafaları çalışıyor .

3
0
yanıtYanıtla
sami:

Bu uygulamanın sunucusu yurt dışında değil miydi. Hepsi birbirinden beter. Bilgi paylaşımı üzerine konumlanmışlar. Bedava hizmet alıyorsan mutlaka bir karşılığı olacaktır. İsterseniz internet kullanmayın , cep telefonunuzu atın veya kapatın. Yemedi di miii

0
2
yanıtYanıtla
AZRAİL:

ORDİNARYUS BU MİLLET ULAN BU BİP KİMİN BİP. HER EYYY İN ARKASINDAN BİR ŞEY GELECEKTİ GELDİ.

1
0
yanıtYanıtla
gerçekci:

bip kullanan biplenir benden demesi

1
0
yanıtYanıtla
Barış:

Kamap uygulaması

0
0
yanıtYanıtla
TELEGRAM RUS? RUSYA MAFYA ÜLKESİ..:

BIP desen TURKCELL? ikiside çok güvenilir değil. . En mantıklısı Microsoft un SKYPE dır. . en eski en güvenli. . Microsoft un bu tip yazılımlar üzerinden bilgi toplamaya ihtiyacı yok. ama google face instram toplamak zorunda reklam sektörü böyle dönüyor çok sistemleri çalışamaz. yazışım işleyişleri böyle. . . FACE VE INTGRAM ıda silerseniz gerçekten işe yarar sadece WHatsapp ı silmek hediye olur. . . Çünkü esas bilgi toplayan dağıtan face ve instgramdır. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title