Haberler

Benzin ve Motorine Zam Geldi

Güncelleme:

Akaryakıt dağıtım şirketleri, benzin ve motorinin litre fiyatlarına 8 kuruşluk zam yaptı.

Akaryakıt dağıtım şirketleri, benzin ve motorinin litre fiyatlarına 8 kuruş zam yaptı.

İŞTE YENİ FİYATLAR

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zamla benzinin litre fiyatı İstanbul'da 4,15 liradan 4,23 liraya İzmir'de 4,17 liradan 4,25 liraya Ankara'da 4,19 liradan 4,28 liraya yükselecek. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul'da 3,47 liradan 3,55 liraya İzmir'de 3,50 liradan 3,58 liraya Ankara'da 3,55 liradan 3,63 liraya çıkacak.

FARKLILIK GÖSTEREBİLİYOR

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul İzmir Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500

Yorumlar (66)

....:

OH OH OHH HHH ÇOK GÜZEL ÇOK :))) AYNEN DEVAM . . . . . . . YOLA DEVAM . . . .

27
0
yanıtYanıtla
milliyetci:

Beter olun koyun sürüsü...

16
3
yanıtYanıtla
surlu:

Ne oldu da zam yapıldı, dolar mı fırladı, petrol mü tavan yaptı durup dururken, ne doymaz dağıtım şirketleri var biz de de. bir iniyor on çıkıyor. edep yahu.

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

VARİLİ 160TAN 30A DÜŞTÜ . . . BU NE BİÇİM İŞ NEBİÇİM . . .

17
0
yanıtYanıtla
ANKARALI.:

SURİYELİLERE BAKMAK İÇİN PARA LAZIM DAHA VATAN HAİNİ HDP PKK LILARIN YIKTIĞI KAZDIĞI DOĞUYU YAPIÇAZ NASIL ÇIKACAK BUNLAR.

11
5
yanıtYanıtla
NFC Mobil-IOS:

Anlamadım dolar 2,90 indi bu zam neyin nesi eyyyyyyy merkez bankası neyi bekliyorsun yükseltsene faizleri..

16
0
yanıtYanıtla
KOYUN:

GEBERİN LAN . . . . AĞLAMAYIN . . . ZAMSA ZAM . . . . BİNMEYİN ARABAYA OZAMAN . . . ÇILDIRTMAYIN ADAMI. . .

8
6
yanıtYanıtla
MAKİNİST:

durmak yok yola pardon zamlara devam ;)

14
0
yanıtYanıtla
karahan:

zam demek vergi demek vergi demek yatırım demek erdoğanın canı sağolsun herşey vatan icin

0
13
yanıtYanıtla
ulan Mobil-ANDROID:

her akaryakıt haberinde mini etekli bayan fotosu koymanızin nedeni nedir eşiniz mi acaba

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title