Haberler

Ayvalık'ta "Turizmde Güncel Yaklaşımlar, İstihdam ve Kariyer Fırsatları" masaya yatırıldı

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cunda Uygulama Otelinde, "Turizmde Güncel Yaklaşımlar, İstihdam ve Kariyer Fırsatları" konulu panel düzenlendi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cunda Uygulama Otelinde, "Turizmde Güncel Yaklaşımlar, İstihdam ve Kariyer Fırsatları" konulu panel düzenlendi.

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ile Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdülaziz Yük'ün ev sahipliğinde gerçekleşen panele; Balıkesir Üniversitesi akademisyenleri, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen, turizm sektörü temsilcileri, öğretmenler ve Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

Panelde; Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban, Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Dinç ile MUSHO Otel Genel Müdürü Turhan Gümüşkaya, D-Resort Murat Reis Otel Genel Müdürü Reşat Doğantez ve Adrian Hotel de Lux Health Genel Müdürü Ceyhun Özsan konuşmacı olarak katıldı.

Turizm alanında yapılması gerekenlerin yanı sıra sektörde yeni hedeflerin masaya yatırıldığı panelde, sektörün ihtiyacı olan kalifiye personel yetiştirilmesi ile sektör çalışanlarının kariyer sahibi olabilmeleri konuları üzerinde görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Panel sonrasında akademisyenlere katılımları nedeniyle plaketleri takdim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Balıkesir Hisarcık Ayvalık Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title