Haberler

ATM'den çektiği paralar arasında, 6 adet hatalı basım 50 TL çıktı

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde oto galerici Ahmet Özen'in bir banka ATM'sinden çektiği paralar arasında hatalı basım 6 adet 50 lira çıktı. Son dönemde moda olan hatalı basım paralar için 70 bin TL isteyenler var.

Ahmet Özen, sabah saatlerinde banka ATM'sinden bir miktar para çekti. Daha sonra ihtiyaçlarını almak için eczaneye giden Özen, 50 lira ödeme yapıp eczaneden ayrıldı. Eczacının arkasından gelerek paraların sahte olduğunu söylemesiyle diğer paraları da kontrol eden Özen, ATM'den çektiği 6 adet 50 liranın hatalı basım olduğunu fark etti.

ATM'den çektiği paralar arasında, 6 adet hatalı basım 50 TL çıktı

"TALEP OLURSA DEĞERLENDİRİRİM"

O anları anlatan Özen, "Eczacı arkamdan seslenerek paranın sahte olduğunu söyledi. Ben o an tedirgin oldum. Diğer 5 adet 50 liraya bakınca onların da aynı olduğunu fark ettim. Sonradan basım hatası olduğu anlaşıldı. Son günlerde hatalı basım 50 lira ile ilgili haberleri duyuyorduk. Koleksiyonculardan talep olduğu takdirde biz de değerlendirmek isteriz" dedi.

ATM'den çektiği paralar arasında, 6 adet hatalı basım 50 TL çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Özen Banka serik ATM Haberler

500

Yorumlar (46)

odense:

usandık bu boş haberlerden yaa ihlas haber ajansı demirören haber ajansı işi gücü bırakmış hatalı basım para haberine düşmüş usandık sıkıldık yeter haber yapmayın şunu yaa.

11
1
yanıtYanıtla
kalpazan:

kardeş sen işimize niye balta koyuyon ?

yanıt0
yanıt2
YETERRRRRRRRRRRRRRR:

BIKTIK ŞU ZIRVALIKLARDANN

9
0
yanıtYanıtla
kazım:

aynı haberin farklı versiyonları her hafta var ama hiç satanı duymadım 50 tl bankotun 100 tl ye bile alan olmaz bırakın artık

6
1
yanıtYanıtla
osman:

bu adam mal bu adamdan o paraları alan dahada mal

7
0
yanıtYanıtla
kim alır:

kimse almaz

7
0
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Bir paramızı bile doğru düzgün basamıyoruz. Merkez bankası çalışanları denetçiler vs yok mu bu nasıl iş böyle ?

6
0
yanıtYanıtla
he:

Umutlandırmayın şu garibanları.

5
1
yanıtYanıtla
ETİK BİŞİ İSTİYORUZ:

Son zamanlarda her gün bu haberler çıkmaya başladı. Kimse de sormuyor, kardeşim her gün haber olacak kadar çok sayıda çıkan hatalı paraların artık koleksiyon değeri kalır mı diye. . . Şu halde bir ender olan birşey mi ki bu şapşikler 50 Bine 70 Bine bunları satmayı planlıyor?

6
0
yanıtYanıtla
....:

Gereksiz heyecen, o kadar.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title