Haberler

AK Parti milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın zamlarla ilgili sözleri dikkat çekti: CHP zihniyetinin ürünüdür

Güncelleme:

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, bir televizyon programında ülkenin gündemi olan zamlarla ilgili konuştu. Çamlı "Bu zamların oluşmasında bizim bir dahlimiz yok. Bugün olan doğal gaz, elektrik zamlarının tamamı bu zihniyetin tarihinin ürünüdür. Çünkü onlar paramparça etti memleketi." ifadelerini kullandı.

Elektrik, doğal gaz, akaryakıt gibi ülke genelinde tepki çeken zamların ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

"ZAMLARIN TAMAMI BU ZİHNİYETİN ÜRÜNÜDÜR"

AKİT TV'de yayınlanan bir programa katılan Çamlı, vatandaşların belini büken zamlardan dolayı CHP'yi sorumlu tuttu. "@yelizadeley" isimli sosyal medya hesabıyla tanınan milletvekili, katıldığı televizyon programında "Bu zamların oluşmasında bizim bir dahlimiz yok. En büyük dahil CHP'de. Bugün olan doğal gaz, elektrik zamlarının tamamı bu zihniyetin tarihinin ürünüdür. Çünkü onlar paramparça etti memleketi. Kumara verdiler. Ben şimdi kendi malımı Amerika'nın dolarıyla, yeşiliyle almak zorunda kaldım bu nedenle yetiştiremiyorum" sözlerini söyledi.

TEPKİ ÇEKTİ

Ahmet Hamdi Çamlı'nın bu sözleri sarf ederken gülmesi de dikkatten kaçmadı. Öte yandan Çamlı'nın bu açıklamaları sosyal medyada da bazı kullanıcıların tepkisini çekti.

"YELİZ" ADINDAKİ HESABIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Meclis'te 2017'de "@yelizadeley" kullanıcı adıyla bir Twitter hesabının genel kurul salonundan yayın yaptığı, yayının ön kameraya geçmesiyle hesabın AK Parti milletvekili ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski şoförü Ahmet Hamdi Çamlı olduğu ortaya çıkmıştı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

Ahmet Hamdi Çamlı AK Parti Ekonomi Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Eğrioturdoğrukonuş:

Her zaman ki gibi yine çarpıtılmış. Adam bugün CHP yönetimine demiyor. CHP Türkiye'nin ilk partisidir. Biliyorsunuz Osmanlı ile birlikte eski sistem tamamen yoke dildi ve yepyeni bir sistem kurulduı ve bu ülkede ekonominin de Adaletinde temelleri Türkiye'nin ilk partisi CHP tarafından atıldı... Troller anlamaz.

9
108
yanıtYanıtla
ERKAN :

düşünsene tc kuranlar bir süre bu ülkeyi de yönetmiş oldu. 7 düvele savaştı ülkeyi kurtardı ama sonra yok etmek için uğraştı öyle mi? gerçekten troller anlamıyor. senin beğenmediğin temeller sayesinde Afganistan, ırak değilsin şuan. ama hazıra konup geçmişe sallamak çok kolay

yanıt10
yanıt0
Hamit Gündoğdu:

Soğuk esprilerini çevrende yap derim. Benden sana sonsuz yuuuuuuhhh!

74
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

niye birilerinin 2 gidip 3 geldigini niye ülkede tüm kurum ve kuruluslarin calisamaz hale geldigine egitim adalet ekonomi ve saglikta islerin nasil arap sacina döndügüne yeliz ve benzerlerine bakarak anliyabiliriz akp ikdidarinda bilgi tecrübe ve liyakatin yerini sadakat torpil hatir aldi.

53
6
yanıtYanıtla
Akin Yanik:

ALLAH AŞKINA BIRAKIN ŞU SAÇMALIĞI SÜREKLİ BİR SUÇLAMA SÜREKLİ BİR İSYAN DEYİN Kİ BİZ BECEREMEDİK BU İŞİ BUNDAN DOLAYI NE YAPACAĞIMIZI BİLMİYORUZ DEYİN ANCAK İNSANLARIN ZEKASIYLA NASIL OYNARIZ DİYE DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇİN...AYIP AYIP

56
2
yanıtYanıtla
Güçtekin Aspas:

Millet vekili Milleti temsil ediyor :) Gelde oy ver şimdi

54
2
yanıtYanıtla
Mahmut Kara:

Bunlara oy verenler de bu zihniyete sahip olduğu için ne bekliyorsun Türkiye’den

49
3
yanıtYanıtla
Fakır:

:)))

27
0
yanıtYanıtla
Haydar:

70 senedir ülkeyi menderes demirel özal erdoğan sağ partiler yönetsin ama sorumlu Chp öylemi.Ben yutmadın ama bu palavraları yutan çok

17
1
yanıtYanıtla
Demir Acer :

"Bugün olan doğal gaz, elektrik zamlarının tamamı bu zihniyetin tarihinin ürünüdür. Çünkü onlar paramparça etti memleketi."dedi eski makam sakam şoförü Yeliz vekil.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title