Haberler

Ağaç İşleme Makin Satışı Sektörü Canlandırdı

Güncelleme:

REED TÜYAP tarafından Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) ve Mobilya Aksesuar Sanayiciler Derneği iş birliğiyle düzenlenen fuar; katılımcı ve ziyaretçilerden tam not aldı.

Ahşap ve mobilya yan sanayi üreticileri ve ihracatçılarıyla sektörün yerli ve yabancı profesyonellerinin bir araya geldiği Ağaç İşleme Makinesi ve Intermob fuarları, bu yıl bir rekora daha imza atarak 101 Ülkeden 74.889 sektör temsilcisini aynı çatı altında buluşturdu.

Ahşap ve mobilya yan sanayi endüstrilerinin Avrasya'daki en büyük buluşma platformu olan Ağaç İşleme Makinesi ve Intermob fuarları, 14 – 18 Ekim 2017 tarihleri arasında eş zamanlı olarak TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. 34 ülkeden 842 firma ve firma temsilciliğini 120.000 m2 kapalı alanda buluşturan fuarlar, sektör katılımcılarından tam not aldı.

PROMATT ÖZEL BÖLÜMÜ İKİNCİ KEZ ZİYARETÇİLERİ İLE BULUŞTU

İntermob Fuarı bünyesinde düzenlenen Promatt Yatak İmalatı Yan Sanayii, Ekipman Hammadde ve Makineleri Özel Bölümü; bu yıl ikinci kez kapılarını açarak yatak üretim makineleri, tekstil ve dolgu maddeleri, yaylar ve yay sistemleri, yatak süngerleri gibi ürünlerin önde gelen üreticileri ile ziyaretçilerini bir araya getirdi. Bu yıl 13. Salonda yer alan Promatt, İntermob'un kapsamını genişleterek fuarların daha geniş bir ziyaretçi kitlesine hitap etmesini sağladı.

SEKTÖRÜN GELECEĞİ İÇİN ENDÜSTRİ 4.0 KONUŞULDU…

Öte yandan Ağaç İşleme Makinesi ve Intermob Fuarları kapsamında REED TÜYAP ve Orman Mühendisleri Odası işbirliğiyle düzenlenen 'Ahşap Sektöründe Gelecek Vizyonu Endüstri 4.0' adlı panel, sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturdu. 'Endüstri 4.0 Uygulamalarında Otonomi', 'Yapay Zeka' ve 'Orman Ürünleri Sanayinde Endüstri 4.0' başlıklı konuların konuşulduğu panelde; ağaç işleme sektörünün de geleceği masaya yatırıldı.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Intermob Avrasya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title