Haberler

Dünyanın en etkili 500 iş insanı arasına Türkiye'den sadece Acun Ilıcalı girdi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Variety Dergisi global medya sektörünün "En Etkili 500 İş İnsanı" listesini açıkladı. 2020 yılında, televizyon, müzik, sinema ve teknoloji gibi tüm eğlence sektöründe en başarılı olmuş isimlerin yer aldığı listeye Türkiye'den sadece Acun Ilıcalı girdi.

Yıllık olarak belirlenen ve dördüncüsü açıklanan Variety Dergisi "En Etkili 500 İş İnsanı" listesinde 341 ABD'li, 40 İngiliz, 12 Çinli, 11 Fransız, 10 İtalyan, 9 Kanadalı, 8 Hintli, 6 İspanyol ve birçok ulustan medya sektörünün zirvesindeki isimler yer buldu.

TÜRKİYE'DEN GİREN TEK İSİM ACUN OLDU

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Netflix'in kurucusu Reed Hastings, The Walt Disney'in CEO'su Robert Chapek, ve Oprah Winfrey gibi birbirinden başarılı ve dünyaca ünlü isimlerin "En Etkili 500 İş İnsanı" arasında belirlendiği listeye Türkiye'den giren tek isim Acun Ilıcalı oldu.

ACUN, 2018 VE 2019'DA DA LİSTEDE YER ALMIŞTI

Acun Ilıcalı yıllık olarak belirlenen global medya sektörünün "En Etkili 500 İş İnsanı" listesinde 2018 ve 2019 yıllarından sonra üçüncü kez yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Acun Ilıcalı Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (33)

Ali:

Adamin gogsu kabarsin bu kimki gogsumuz kabaracak ne yaptiki koronanin ilacinimi buldu parasinin 3 te 2 sini garibanlara dagitsin ozaman gigsumiz kabarir

45
13
yanıtYanıtla
Yeşim:

sen bu kafayla hiç ölmezsin, adam tıp profösörü mü kuş beyinli

yanıt2
yanıt36
Kasımpaşa:

İlk başta muhabir olarak başladı. Sonra kanallarda sunuculuk yaptı. Benim anlamadığım bu nasıl yürüdü de bu kadar zengin oldu. Fabrikan olur üretimle üstüne katarak yürürsün. Yada başka şeyler. Anlamıyorum. Merdivenlerden çıkarken bir anda zirveye nasıl ulaştı.

25
8
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Yanında ki esaret sağol sun borsa oyna fikri verip iyi para götürdüklerini bilirim milyonlarr

yanıt0
yanıt1
Oduncu:

Sende anlayacak kapasite olsa bos yapmazdin .Valla adam birer birer cikti basamaklari tüm türkiyenin gözü önünde. Sende uzun bir uykudaydin heralde yada kiskaniyorsun. Keske seninde bos yapmaktan baska yetenegin olsaydi

yanıt0
yanıt3
Oduncu:

Helal olsun adam medyanin messisi yolun hep acik olsun

yanıt0
yanıt3
yorum:

Benim bildiğim adam televole ile bi miktar para zulaladı kenara sonra bu sorvivor acundan önce vardı o formatı satın aldı belki vardı parası belki borç yaptı belki tanıdığı bi zengin el uzattı acun dünyayı gezen bi adam ve herkese tanıyan bi adam sonra bu formattan para kazandı tuttu yani yalan değil paralar aktı sonra da batmış olan TV8 i en kötü zamanında gayet uygun bi fiyata aldı ve katladı kısaca bu yani hikaye bence

yanıt0
yanıt1
Shafak:

Kardesim cok merak ediyorsan youtube da kendi hayatını Nasıl buralara geldiğini anlattığı videolar var. Dinle anlarsın;)

yanıt0
yanıt1
adımı boşver:

adam bulduğu fikirler ile yaptı diye biliyorum. Mesala o ses yeteneksizsiniz gibi projeler acunla beraber kendi kanalına geçti yani projenin asıl sahibi acundu buda o projelerden yüksek gelir kazanmasını sağladı

yanıt0
yanıt2
kara:

Bu şahıs avrupanın TÜRKİYE''deki medya ayağı, Doğan''ın ayağı kayıyordu yerine bunu getirdiler

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title